Home / Groothandel / Groothandel Westerhoven / SlendersBeauty / Financiering van uw meubilair of machine

Financiering van uw meubilair of machine

Financiering

SlendersBeauty Leasing

U kunt bij SlendersBeauty niet alleen meer terecht voor het kopen van complete saloninrichtingen. U kunt voortaan ook komen leasen!

Dankzij een samenwerkingsverband met Grenke, kunnen producten met een kostprijs van meer dan € 500,- voortaan gehuurd worden. Neem contact met ons op voor meer informatie of kom langs in de groothandel.
Hier vindt u vier goede redenen waarom leasing voor u als klant voordelig is:

1.) Het helpt uw liquiditeit te behouden.

Leasing spaart het eigen vermogen en versterkt de kredietwaardigheid tegenover de huisbank, want een goed presterende salon heeft haar prijs. Dit kost liquiditeit en moeilijk te verkrijgen bank- of leverancierskredieten. Leasing heeft daarentegen geen invloed op uw kredietruimte bij financiële dienstverleners en belast uw balans ook niet. De apparaten blijven namelijk eigendom van de leasemaatschappij zodat - anders dan bij koop - de verhouding eigen vermogen tot balanswaarde en eigen vermogen tot investeringskapitaal niet in uw nadeel verandert. Onder de streep betekent dit: u gebruikt de modernste technologie, verbetert tegelijkertijd uw kredietwaardigheid, uw balanscijfers en daarmee ook de rating van uw bedrijf.

2.) Leasing biedt zekerheid op het gebied van planning.

Het leasen van innovatieve salonapparatuur/inrichting betaalt zich uit. De reden hiervoor: u betaalt pas wanneer de technologie in uw bedrijf zich uitbetaalt. In plaats van hoge aanschafkosten die telkens weer moeten worden terugverdiend, betaalt u regelmatige leasetermijnen - met opbrengsten die gedurende en door het gebruik van de apparatuur worden bereikt. Zo breidt u direct uw investeringsmogelijkheden uit. Naast dit pay-as-you-earn-voordeel hebt u ook nog zekerheid wat betreft planning. De constante leasetermijnen zijn een vast calculeerbare kostenpost in uw bedrijfsplanning.

3.) Leasing maakt grotere investeringen mogelijk op een later tijdstip.

Lage termijnen vervangen hoge koopprijzen. Want vaak vereist de marktontwikkeling dat nieuwe technologie wordt ingezet. Om met uw bedrijf succes te hebben, moet u derhalve voortdurend investeren in moderne informatietechnologie. Maar voor de aanschaf ervan is kapitaal nodig en door de korte innovatiecycli zijn veel apparaten verouderd voordat ze zich uitbetalen. De oplossing: het leaseaanbod van GRENKE. Door de kleine maandelijkse termijnen kunt u investeren in nieuwe technologie op het gewenste tijdstip. Zo blijft u de concurrentie voor.




Financiering van uw meubilair of machine

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerde diensten in de regio

Trainingen en Seminars Trainingen en Seminars
Kijk op onze website onder Events voor al onze trainingen en seminars. Natuurlijk kunt ook u uzelf inschrijven!...

Zomeractie Toolsworld! Zomeractie Toolsworld!
ZOMERACTIE! 1 juli gaat onze website www.toolsworld.nl online. Bij 500 vind-ik-leuks van onze Facebook pagina geven wij een top product t.w.v. € 89,98 weg.. Wat moet u doen: ...

Testen slangassemblages Testen slangassemblages
Naast het geruime assortiment bieden wij ook diverse diensten aan om u te voorzien van producten van hoge kwaliteit. Een van deze diensten is het testen en (her)keuren van slangassemblages. Bij de eer...

Advies op locatie Advies op locatie
Een advies aan de telefoon is niet altijd mogelijk omdat elke locatie uniek is. Wij komen graag eens bij u langs om uw situatie te bekijken. Zo kunnen wij tot een advies op maat komen. Ook tijdens ...




Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap