Home / Reclame / Reclame Veenendaal / Giftsdirect.nl / Giftsdirect.nl is leverancier van ruim 10.000 bedrukte relatiegeschenken en promotieartikelen

Giftsdirect.nl is leverancier van ruim 10.000 bedrukte relatiegeschenken en promotieartikelen

Razendsnel en voordelig

Relatiegeschenken groothandel

U kunt bij groothandel Giftsdirect.nl terecht voor relatiegeschenken in alle soorten en maten. Als groothandel hanteren wij altijd een minimum oplage. Wat deze oplage is, verschilt per product: sommige producten zijn al leverbaar vanaf 5 of 10 stuks, voor anderen is deze aanzienlijk hoger, bijvoorbeeld 1000 of 5000 stuks. In elk geval kunt u er vanuit gaan dat wij voor elk product een scherpe prijs hanteren. De tarieven in onze webshop zijn inclusief opdruk in 1 kleur. Bekijk ook onze promotieartikelen waaronder sleutelhangers en pennen. Deze zijn soms heel geschikt als relatiegeschenk.


Scherpe prijzen bij relatiegeschenken groothandel Giftsdirect
Bij relatiegeschenken groothandel Giftsdirect krijgt u altijd de beste prijzen. Wij zijn o.a. groothandel in bedrukte sleutelhangers, notitieboekjes met druk, goedkope balpennen met logo, maar ook bedrukte paraplu'. Tevens zijn wji groothandel in bedrukte Maglite zaklampen. Over het algemeen graveren wij Maglite zaklampen d.m.v. lasergravure!

Specialist in bedrukte relatiegeschenken

Giftsdirect is specialist in bedrukte relatiegeschenken en promotieartikelen. Wij leveren razendsnel bedrukte relatiegeschenken uit voorraad en zijn niet alleen groothandel maar ook specialist op dit gebied. Zoekt u een bedrukt relatiegeschenk voor uw bedrijf, open dag og beurs dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij maken een gratis drukproef van het relatiegeschenk dat we voor u gaan bedrukken zodat u precies ziet hoe het resultaat uiteindelijk wordt. U ontvangt bij Giftsdirect altijd de beste prijzen voor bedrukte relatiegeschenken en promotie artikelen.

De werking van bedrukte relatiegeschenken is vele maten groter dan andere vormen van reclame. Uw klanten zullen aangenaam verrast zijn als zij een leuk geschenk van u ontvangen. Onze relatiegeschenken zijn ook onbedrukt te bestellen. Wil u bedrukte relatiegeschenken bestellen dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Voor iedere gelegenheid hebben wij het juiste relatiegeschenk. Of u een nou op een beurs staat, een open dag heeft of een mailing wilt doen met een leuk mailingartikel bij ons vindt u altijd een origineel of opvallend relatiegeschenk of promotieartikel. Wij kunnen de meeste producten in 1 of meerdere kleuren laten bedrukken met uw logo. Wij leveren al relatiegeschenken vanaf 2 dagen onbedrukt en bedrukte relatiegeschenken vanaf 5-7 werkdagen.





Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerde diensten in de regio

Verpakkingen en Verpakkingsmaterialen Verpakkingen en Verpakkingsmaterialen
Op zoek naar de beste verpakking voor uw producten? Sabé Verpakkingen biedt u in de online shop een ruime keuze aan verpakkingsmaterialen van papier, karton, plastic en metaal. Voor het goed en ve...

Logo Design Logo Design
Goedkoop & Professioneel ontwerpen van uw logo...

Web Design Web Design
Goedkoop & Professionele Web Design...

Huisstijl Design Huisstijl Design
Goedkoop & Professionele Huisstijl Design...




Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap