Home / Massage / Massage Castricum / Praktijk Verlichting / Hand- en voetreflexzonetherapie en geestelijke gesprekstherapie

Hand- en voetreflexzonetherapie en geestelijke gesprekstherapie

Behandelingen om te kunnen ondergaan

Introductie handreflexzonetherapie en andere therapie mogelijkheden.

Heeft u specifieke klachten of bent u gewoon toe aan ontspanning?

Dan bied ik u een ultieme behandeling aan: Handreflexzonetherapie! Ik ben gediplomeerd in hand- en voetreflexzonetherapie.
Aangezien de praktijkruimte nog in orde gemaakt dient te worden, kan de voetreflexzonetherapie nog niet gegeven worden in een speciale relax behandelstoel.

Als u echt een voetreflexzonetherapie wilt ondergaan, is dat mogelijk met wat improvisatie in rustgevende huiskamersfeer met goede zitstoel. Ik hoop dat u hiervoor begrip heeft met een aangepast tarief van € 35,00

De handreflexzone therapie behandelingen kunnen wel al gegeven worden op mijn huisadres, in een rustgevende huiskamer sfeer.

De foto van de flyer uitleg:

De korting geldt slechts voor de handreflexzonetherapie. Normale tarief 27,50 met 10% korting op de eerst volgende vervolg behandeling waarvoor u dan € 25,00 betaalt afgerond zoals op de flyer staat.

Ook de andere behandelmethoden die op de flyer achterkant staan kunnen al gegeven worden met die tarieven die erop staan.

Ik ben niet aangesloten bij een beroepsvereniging, zodoende kunt u de behandeling niet declareren bij u zorgverzekering. Zij zullen niet tot uitbetalen overgaan.

Maar als u voor over heeft een handreflexzone massage te ondergaan voor deze prijs, bent u van harte welkom!

Het kan voor schillende klachten verlichting geven en/of oplossen. Het is geen wonder middel! Ik kan het niet genezen, dat kan u slechts zelf om hiervoor open te staan en zich ervoor over te geven en te ervaren. Ik ben slechts een door schakel om verlichting te geven.

Maar kan ook heel goed gegeven worden, zonder enige mentale en/of fysieke klachten alleen puur voor ontspanning!

Voorbeelden van bepaalde fysieke klachten waarbij het kan helpen:

-Megraine-hoofdpijn;

-Burn out;

-Nek en schouderklachten;

-Obstipatie;

-(onder)rugklachten;

-depressie, winterdip;

-bekken, heup;

-betere regulatie van glucose, diabetes waarbij betere instelling kan plaatsvinden;

-schildklier problemen;

-eventuele betere regulatie van diabetes;

Dit zijn enkele voorbeelden,

nogmaals het is geen wonder middel, maar kan ondersteunin bieden en eventuele fysieke (chronische onverklaarbare) pijnen verzachten dat het draagbaar wordt.

Als u onder behandeling bent bij een specialist/arts en neemt medicatie, overleg eerst met u specialist of u deze behandeling mag ondergaan, zodat huidige behandeling van uw specialist niet in gering komt of verstoring in uw medicatie gebruik, zodat de specialist weet wat u doet en daarop kan anticiperen om eventueel bij sturing te geven in medicatie gebruik. Ik ben geen arts. U dient dit als toevoeging te zien van u huidige behandeling, maar niet als alternatief te zien om dan niet meer naar de internist/arts te hoeven gaan. Deze behandelmethode kan goed samengaan met uw eventuele huidige reguliere geneeskundige bezoek.

www.infopraktijkverlichting.nl



Hand- en voetreflexzonetherapie en geestelijke gesprekstherapieHand- en voetreflexzonetherapie en geestelijke gesprekstherapieHand- en voetreflexzonetherapie en geestelijke gesprekstherapieHand- en voetreflexzonetherapie en geestelijke gesprekstherapie

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerde diensten in de regio

Nieuwe folder Nieuwe folder
Nieuwe folder...

Massages Massages
Een ontspanning voor je hele lichaam, waarbij je in alle rust weer tot jezelf kunt komen. Onder het genot van een rustig muziekje worden (afhankelijk van de gekozen tijd) benen, voeten, rug, nek, scho...

Massages Massages
Een stoelmassage is de perfecte manier om snel te ontstressen! In 20 of 30 minuten ontvang je een massage van schouders, rug, nek, hoofd, armen en handen. Bij deze massage wordt er geen olie gebruikt ...

Massages Massages
Een Reiki massage is een behandeling van verschillende handposities in combinatie met zachte massagetechnieken. Deze behandeling wordt gegeven op een massagetafel of massagestoel. ...




Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap