Home / Adviesbureau / Adviesbureau Eindhoven / RE/FOCUS / INTEGRALE AANPAK VOOR EFFECTIEF VERGADEREN & VERANDEREN

INTEGRALE AANPAK VOOR EFFECTIEF VERGADEREN & VERANDEREN

EFFECTIEF OVERLEGGEN MET TIJDSWINST

Verhoging van resultaten van je organisatie via informeel en interactief overleg. Vaak en eindeloos vergaderen is niet meer nodig Wij zetten de informele overlegvorm om in plannen en daadkracht. We maken medewerkers betrokken, pro actief en zorgen voor goede besluitvorming.

Naast de formele organisatie heb je ook een informele organisatie die krachtiger is omdat medewerkers deze zelf vormen. Ze vinden zelf wegen om hun werk effectiever te doen Formeel overleg remt creativiteit en productiviteit; alleen ego’s voeren het woord, andere ideeën krijgen geen kans. De beste ideeën ontstaan in de wandelgangen; het wordt tijd daar iets mee te gaan doen.

Bespaar > 30% op vergadertijd:
Onze methode brengt goede ideeën en afspraken onmiddellijk in beeld; dit is beter opneembaar dan alleen geluid en tekst. We zetten de 5 belangrijkste zintuigen in voor productiviteit, effectiviteit, besluitvaardigheid in vergadering of bij een creatieve brainstorm. Vergaderkracht heeft een perfecte methode voor invoering van verandering in je organisatie. Medewerkers zetten zich positief in en zijn betrokken bij het gewenste veranderproces.

Setting:
Een fijne omgeving, waarin licht, geluid, beeld, groen, smaak/geur met elkaar zijn gecombineerd zorgt voor een snelle stijging van betrokkenheid en saamhorigheid Geeft een boost aan effectiviteit, concentratie of juist aan creativiteit en enthousiasme Dit is een plek waar mensen graag samenkomen.

Tools:
De tools van Vergaderkracht zorgen ervoor dat medewerkers IN de vergadering zijn en er niet alleen maar BIJ zijn. Het verhoogt de alertheid, productiviteit en betrokkenheid Dit bespaart de tijd en ergernis van lange vergaderingen.

Training:
De training is opgebouwd uit een combinatie van de beste elementen uit moderne methodes van overlegvoering De training is bedoeld voor gespreksleider én team Er wordt geleerd hoe ieders mening en ideeën mee gaan werken aan effectiviteit en goede besluitvorming.

www.vergaderkracht.nl
[email protected]



INTEGRALE AANPAK VOOR EFFECTIEF VERGADEREN & VERANDEREN

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerde diensten in de regio

Kaartenkoerier Kaartenkoerier
Kaartenkoerier (https://kaartenkoerier.blogspot.nl/) is een blog waarop regelmatig kunstkaarten worden gepubliceerd met een een link naar Postersquare Art Gallery van Muset. Postersquare is de Art Gal...

Stichting Muset Stichting Muset
STICHTING MUSET Het publiek kennis te laten maken met Kunst & Cultuur is de doelstelling van Stichting Muset. Dit doet Muset door de promoting van Kunst op Postkaart, verkoop kunstkaarten van bekende ...

Straatcoaches Straatcoaches
Ingeval van overlast gevende groeperingen kan men, ongeacht de duur van het project, onze straatcoaches inzetten. Referentie gemeente Tilburg...

Straatcoaches Straatcoaches
Ingeval van overlast gevende groeperingen kan men, ongeacht de duur van het project, onze straatcoches inzetten. ...




Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap