Home / Adviesorgaan / Adviesorgaan Rotterdam / Van Houten & Partners BV / ISO 14001 voor uw organisatie

ISO 14001 voor uw organisatie

ISO 14001 begeleiding ? Van Houten voor snelle service, maatwerk, hoge kwaliteit,

ISO 14001 is een internationale milieunorm. De milieu norm brengt de prestaties van het bedrijf op het milieugebied in kaart met als hoofddoelstelling continue verbetering van de milieuprestatie. Het ISO 14001-certificaat wordt in steeds meer branches een belangrijk wapen in de bedrijfsvoering. Daarom is het voor u als ondernemer van het grootste belang om dat begeerde certificaat ˇˇk te verwerven.

Van Houten & partners kan u gedurende het hele traject van certificering begeleiden en u het belangrijkste werk uit handen nemen. Van Houten & partners voert voor u een intern onderzoek uit, schrijft uw milieuhandboek, formuleert de procedures en helpt die in uw bedrijf door te voeren.

Waarom een ISO 14001 certificaat?

Allerlei organisaties streven in toenemende mate naar goede en aantoonbare milieuprestaties. Door beheersing van de effecten van hun activiteiten, producten of diensten op het milieu en omgeving, daarbij rekening houdend met hun milieubeleid en milieudoelstellingen.

Zij doen dit in de context van steeds strengere wetgeving, de ontwikkeling van economisch beleid en andere maatregelen. Dit ter bevordering van milieubescherming en van een algemeen groeiend besef bij de ondernemers en de wetgever van milieukwesties, met inbegrip van duurzame ontwikkeling. Tenslotte zullen de afnemers en opdrachtgevers in toenemende mate milieu-inspanningen vragen van hun toeleveranciers of onderaannemers.

Wat houdt het ISO 14001 certificaat in?

De ISO 14001 is intern gericht. Het uiteindelijke doel van de 14001 norm is het ondersteunen van milieubescherming en preventie van milieubelasting. Wel zijn eigen milieudoelstellingen vereist die uiteindelijk getoetst kunnen worden door een certificerende instantie.
Wat kan Van Houten & partners voor u betekenen?

Het traject start met een grondige doorlichting van uw bedrijf. De onvolkomenheden in de processen die bij dit onderzoek naar voren komen, worden nadat er met u overeenstemming is bereikt, aangepast aan de ISO-normen. Vervolgens worden deze aanpassingen doorgevoerd in uw bedrijf. Bovendien dient er een handboek geschreven te worden waarin uw milieubeleid, doelstellingen en uiteindelijk de prestaties vastgelegd zijn. Van Houten & partners b.v neemt tijdens dit traject een grootste deel van het werk uit uw handen.ISO 14001 voor uw organisatie

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

0 van 5 sterren gebaseerd op 0 reviews

Gerelateerde diensten in de regio

Risico Inventarisatie & Evaluaatie Risico Inventarisatie & Evaluaatie
Wat is een risico-inventarisatie? De risico- inventarisatie en ┬ľevaluatie (RI&E) zet veiligheidsrisico┬ĺs op een rijtje, zodat u op een overzichtelijke manier te werk kunt gaan om maatregelen te n...

ISO 9001 voor uw organisatie ISO 9001 voor uw organisatie
Waarom ISO 9001 certificering voor uw bedrijf ? Als onderneming denk je kwaliteitsbewust en vakmanschap is aanwezig. De vraag is hoe wordt het kwaliteitsdenken afgestemd op het aanwezige vakmanscha...

VCA voor uw bedrijf VCA voor uw bedrijf
Waarom VCA certificering voor het bedrijf ?
 VCA staat voor Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers.
Het op deze norm gebaseerde veiligheidssysteem, met als doel het voorko...

Website bouwen Website bouwen
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap