Home / Beroepsopleidingen / Beroepsopleidingen Amsterdam / Business Palace / Incubator Programma

Incubator Programma

Begeleiden van groei naar bloei

Heb je het gevoel dat jouw bedrijf tegen een glazen plafond botst? Graag kijken we samen met jou naar je concept en hoe we jou het beste kunnen helpen bij de groei van je onderneming.

In onze incubators bieden we een interessante combinatie aan van theorie en praktijk. We bieden je een open, toegankelijke en dynamische omgeving aan, waarbij:

Je werkt volgens jouw eigen visie, innovativiteit en creativiteit. Wij bieden je verschillende ingrediënten aan die zowel jouw persoonlijke- als bedrijfsgroei duurzaam mogelijk maken.


Je persoonlijke begeleiding krijgt van en dagelijks contact hebt met interne experts en externe experts (o.a. door de Business Palace partners) en mentoren die kijken naar jouw groeiproces.

Je workshops volgt en naar onze bedrijfsbezoeken en netwerk evenementen komt.

Je, waar nodig, een werkplek krijgt met de benodigde kantoorfaciliteiten als onderdeel van je deelname in de incubator
Werkwijze.


Primair, richten we ons op het groeiproces van jouw onderneming, maar persoonlijke ontwikkeling als ondernemer en leiderschapsvaardigheden spelen ook een rol bij de groei van jouw onderneming. Zo gebruiken we onder andere technieken uit de luchtvaartsector en de inzet van een professionele vluchtsimulator om de groei van jouw management- en communicatievaardigheden te realiseren.
Deze unieke aanpak in combinatie met andere onderdelen, zorgt dat we het maximale potentieel uit jou als ondernemer halen, zodat de overlevingskans van jouw bedrijf vergroot wordt met 30%. Zowel voor lokale als internationale ambities kun je bij ons terecht.



Incubator Programma

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerde diensten in de regio

Wat we doen Wat we doen
De Regenboog Groep stimuleert mensen om de baas te zijn over hun eigen leven. Dat doen we onder andere met maatjes- en buddyprojecten, werk en dagbesteding, trainingen, inloophuizen voor daklozen, maa...

Hondenspeelweide Hondenspeelweide
Veilig en plezierig spelen met andere honden, voor hondeneigenaren en liefhebbers. Kom naar J.H.Hisgenpad nr 2 in Amsterdam noord, voormalig voetbalveld DWV. entree 2 € per hond koffie en the...

Werving & selectie van meertalige Personal Assistants en Top Secretaresses Werving & selectie van meertalige Personal Assistants en Top
Ervaren PA's en Secretaresses in vaste dienst of interim 'eager to start'!...

Interim office support Interim office support
Wij vervangen uw eigen ervaren Secretaresse indien nodig en met veel plezier, snel, adequaat en discreet....




Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap