Home / Metaalbewerking / Metaalbewerking Noordwijkerhout / Bemelman Spuiterij / Industrieel

Industrieel

Industrie producten poedercoaten of spuiten

Een ander bedrijfsonderdeel van Bemelman Spuiterij is industrieel spuitwerk en/of poedercoating. Wat bedoelen wij daarmee?
Fabrieken die producten van onderdelen maken van bijvoorbeeld landbouwmachines of machines of fietsen bouwen. Deze hebben er groot belang bij dat de doorlooptijd van spuit of poedercoatwerk snel doorloopt. Denk hierbij dat het opbouwen van deze onderdelen strak gepland staat. Sterker nog , leveranciers kunnen soms hoge boetes opleggen bij vertraagde aflevering omdat de klant ook niet verder kan. Dit doordat de vervolgstappen stil komen te liggen en aflevering daardoor financiƫle gevolgen kan hebben. Het zijn allemaal schakels die vloeiend in elkaar over moeten gaan zodat er efficiƫnt en snel gewerkt kan worden.
Als je een keuken laat plaatsen en de ophanging ontbreekt dan kan de keuken niet gebouwd worden, moet de klant langer wachten, misschien wel langer huren omdat de woning niet betrokken kan worden, en kunnen de monteurs niet verder.
Zo is het ook met producten en onderdelen. Als die ene schakel bij ons vertraging oploopt staat een heel proces te schudden.
Wat ook van belang is zijn de laagdiktes, glansgraad en rapportages en als laatste een ISO9001 of andere eis. Dit benadrukt de kwaliteit en continue ontwikkeling , vaak is dit een internationale eis.
Zo weet het bedrijf dat wij aan de milieu eisen voldoen, bekwaam personeel hebben en kunnen voldoen aan de rapportages die nodig zijn voor een eerlijk en snel proces.
Bemelman Spuiterij is klantgericht, betrouwbaar in zijn proces, biedt hoge kwaliteit en een snelle levering .




Industrieel

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerde diensten in de regio

Stralen bij Bemelman Spuiterij Stralen bij Bemelman Spuiterij
Zoals u weet zijn wij allround op het gebied van metaalbehandeling maar ook het behandelen en voorbehandelen van alle andere denkbare materialen. Zoals kasten, panelen, velgen. Eigenlijk alle denkbar...

Velgen Velgen
Zijn je velgen niet zo mooi meer omdat je een stoeprand hebt geraakt. Zijn de velgen verkleurd of gewoon toe aan een opknapbeurt ? Wij ontlakken de velgen in een ontlakkings bad. Daarna worden ze ges...

Projecten Projecten
Spuiterij Bemelman in Noordwijkerhout is de meest veelzijdige spuiterij in de Bollenstreek. Wij spuiten de meest uiteenlopende objecten in nog meer kleuren. Zo voorzien wij je interieur van een nieuw ...

Autoschade Autoschade
Balen! Je hebt een ongeval gehad, je bent aangereden of bent zelf ergens tegenaan gereden. Je vertrouwde auto heeft schade. Om een schade te kunnen beoordelen is het nodig om langs te komen op de G...




Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap