Home / Sport / Sport Nieuwegein / Sportiefpaaldansen.nl / Inloopworkshop paaldansen in div. steden voor kleine groepen!

Inloopworkshop paaldansen in div. steden voor kleine groepen!

Leer paaldansen tijdens onze paaldansinloopworkshop

Inloopworkshops paaldansen in Amsterdam, Rotterdam, den Haag en Utrecht.
Ben je alleen of met een klein groepje en wil je sportief leren paaldansen? Dan ben je van harte welkom tijdens de inloopworkshops paaldansen. Wil jij ook eens ervaren hoe het voelt om een draai aan de paal te maken? Of zelfs op je kop aan een danspaal te hangen? Dat kan! Wij verzorgen ieder kwartaal inloopworkshops in Amsterdam, Rotterdam, den Haag en Utrecht voor maar € 25,- per persoon.

Hoe leren wij je paaldansen?

Onze paaldansinstructrice leert je paaldansen. We beginnen met een warming-up en eindigen met een cooling down en paaldansdemonstratie. Tussendoor legt de paaldansinstructrice je paaldanstechnieken uit. Hierbij houden we rekening met jouw wensen. Je traint op je eigen niveau. Door de grote hoeveelheid oefeningen is er altijd een oefening die bij jou past. Je oefent het paaldansen in kleine groepjes, aan minimaal twee danspalen en krijgt persoonlijke aanwijzingen. Je leert verschillende draaien om de danspaal. Uiteindelijk krijg je de kans om met hulp ondersteboven aan de paal te hangen!


Wanneer leer je paaldansen?

Onze paaldans inloopworkshops zijn in Januari, April, Juli en Oktober in Utrecht op de eerste zaterdag van de maand, de tweede zaterdag van de maand in Amsterdam, de derde zaterdag van de maand in den Haag en de vierde zaterdag van de maand in Rotterdam. We beginnen elke inloopworkshop om 11.00u en eindigen om 12.30u.


Een inloopworkshop reserveren?

Maak gatis en vrijblijvend een account aan op onze website. Vanuit dit account ga je naar het tabblad 'Inloopworkshops'. 
Om een plekje in de inloopworkshop te kunnen reserveren heb je credits nodig. Deze kun je heel eenvoudig kopen door in dit tabblad op '+ Nieuwe credits kopen' te klikken: één credit staat gelijk aan één persoon. 
Zodra je de credits hebt klik je naast de gewenste inloopworkshop op reservering toevoegen.
Let op: indien je met drie vriendinnen de inloopworkshop wilt volgen, hebben wij drie accounts nodig, waarbij op ieder account een inloopworkshopcredit wordt aangekocht en wordt gereserveerd. Nadat wij de reservering hebben ontvangen krijg je een bevestigingsmail.

Met een grote groep?


Boek dan een paaldansworkshop in Amsterdam, Breda, Den Bosch, Den Haag, Rotterdam, Tilburg en Utrecht
Onze paaldansworkshop is altijd een succes! Bij ons leert iedereen op een sportieve manier paaldansen. Iedere paaldansoefening wordt door de paaldansinstructrice voorgedaan en uitgelegd. Daarna oefen je paaldansen in kleine groepjes. De instructrice loopt rond en begeleidt iedereen persoonlijk. Je leert verschillende draaien om de danspaal. Hierbij houdt de instructrice zoveel mogelijk rekening met jullie wensen. Uiteindelijk krijg je de kans om met hulp ondersteboven aan de paal te hangen! Vervolgens geeft de instructrice een paaldansdemonstratie. 


Waar geniet je van een paaldansworkshops?

Wij geven paaldansworkshops in Amsterdam, Breda, Den Bosch, Den Haag, Rotterdam, Tilburg en Utrecht. Op onze eigen locaties oefen je paaldansen met minimaal twee danspalen. Wil je op een andere locatie paaldansen? Dat kan. We kunnen voor de paaldansworkshop op bijna elke locatie tijdelijk een danspaal neerzetten. Dat doen we in overleg. Mail hiervoor naar [email protected] of bel met telefoonnummer 085-0220069.

Wat zijn de kosten van de paaldansworkshop?


Je kunt bij ons workshops aanvragen voor 60, 90 of 120 minuten.
60 minuten t/m 15 personen = € 185,-
90 minuten t/m 15 personen = € 225,-
120 minuten t/m 15 personen = € 265,-

Je kunt ook een workshop op een locatie naar eigen keuze plannen. Hiervoor betaal je een extra kilometervergoeding en eventueel de huur van onze danspaal. Wil je met meer dan vijftien personen paaldansen? Ook dat kan voor een meerprijs van €15,- per extra persoon. 

Hoe boek je een workshop bij Sportief Paaldansen?

Je boekt een workshop paaldansen via onze website www.sportiefpaaldansen.nl. Heb je nog vragen over een paaldansworkshop? Dan mag je altijd mailen naar [email protected] of bellen op 085-0220069. 


Sportieve groet, 
Het team van Sportief Paaldansen



Inloopworkshop paaldansen in div. steden voor kleine groepen!

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerde diensten in de regio

Proefles Sportief Paaldansen in diverse steden: slechts € 9,50! Proefles Sportief Paaldansen in diverse steden: slechts Â
Op zoek naar een uitdagende sport? Of heb je altijd al eens willen paaldansen? Dat kan nu bij Sportief Paaldansen voor maar € 9,50 i.p.v € 16,- Met maar liefst vijf vestigingen door heel Ned...

Workshop in diverse steden Workshop in diverse steden
Altijd al eens zelf willen paaldansen? Leuk als cadeautje of voor een vrijgezellenfeestje of teamuitje! Sportief Paaldansen biedt een grote diversiteit aan paaldansworkshops. Je kan terecht voor sport...

Professionele danspaal (evt. met podium) huren voor uw feest€ 100 Professionele danspaal (evt. met podium) huren voor uw feest
Professionele danspaal (evt. met podium) huren voor uw feest Professionele danspalen huren? Zowel danspalen als danspaalpodia te huur! Heb jij een danspaal nodig voor een feestje of voor een ...

Workshop Paaldansen in diverse steden: Crazy Pole! Workshop Paaldansen in diverse steden: Crazy Pole!
Crazy Pole – Hilarische paaldans workshop Gelegenheid? Een vrijgezellenfeestje? Een teamuitje? Of gewoon een hele leuke dag in te vullen en opzoek naar een geschikte workshop? Een workshop ...




Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap