Home / Reisorganisaties / Reisorganisaties Zwolle / HotelGrouper / Je overnachting boek je op www.hotelgrouper.com

Je overnachting boek je op www.hotelgrouper.com

HotelGrouper.com: Meer kamers = Meer korting

De nieuwe boekingswebsite HotelGrouper.com is live. Het concept is simpel: meer kamers = meer korting. Deze staffelkorting kan het hotel zelf bepalen en invoeren. De bestaande boekingswebsites hanteren vaste kamerprijzen en maken geen gebruik van een staffelkorting. Op https://www.HotelGrouper.com kan de gast eenvoudig zien wat de prijs is van één of meerdere kamers en direct boeken.

Details:
Het concept is bedacht in samenspraak met enkele hotelketens. Er was behoefte aan een systeem waarmee staffelkorting automatisch wordt doorberekend aan de gast. Op deze manier is het mogelijk om zonder offertes, toch een speciale prijs aan te bieden. Het werkt als volgt: de gast voert op de website de datum en het aantal kamers in. HotelGrouper berekent automatisch een korting en de gast kan direct voor dit gereduceerde tarief boeken.

HotelGrouper heeft de ambitie om hét toonaangevende boekingsplatform te zijn voor groepen. HotelGrouper start met een aanbod in Nederland, maar er is zelfs al belangstelling van hotels in België en Duitsland.





Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerde diensten in de regio

Reizen Reizen
Deskundig reisadvies voor alle soorten reizen, zakelijk en privé!...

ONLINE VISUM VOOR TURKIJE ONLINE MET IDEAL ONLINE VISUM VOOR TURKIJE ONLINE MET IDEAL
ONLINE VISUM VOOR TURKIJE...

Adviesgesprek Adviesgesprek
Jullie zitten al midden in de organisatie van de grote dag. Het valt toch een beetje tegen. Alles komt niet goed samen, een leverancier heeft gecanceld of jullie verschillen in jullie ogen toch te vee...

Inkoop, verkoop en bemiddeling en kunstuitleen Inkoop, verkoop en bemiddeling en kunstuitleen
Mede vanuit onze doelstelling dat kunst bereikbaar en toegankelijk moet zijn voor een ieder die kunst een warm hart toedraagt, zijn wij dit concept aangegaan. Een aantrekkelijke manier om uw interieur...




Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap