Home / Gespecialiseerde werkzaamheden / Gespecialiseerde werkzaamheden Veghel / Elpar BV / Kentekencamera, kentekenherkenning

Kentekencamera, kentekenherkenning

Kentekencamera voor toegangscontrole
Inzet van een kentekencamera zorgt voor automatische toegang.

Elpar heeft een uniek systeem wat betreft de kentekencamera. De kentekencamera werkt niet met een infraroodlamp (IR) maar met een speciale witte lamp. Om de kentekens in het donker of de niet reflecterende kentekenplaten zonder problemen te lezen. Onze kentekencamera, ook wel ANPR camera genoemd, zal elk karakter van de kentekenplaat apart lezen en zo is de betrouwbaarheid van het afgegeven kenteken dus vele malen groter. De kentekencamera kan aan uw bestaande toegangsinstallatie gemonteerd worden of geïntegreerd in onze slagboom.
Kentekencamera in samenwerking met Mobotix

De Kentekencamera van Elpar maakt gebruik van een Mobotix camera. De ANPR camera kan bij elke bestaande automatische poort, bestaande slagboom, bestaande speedgate gemonteerd worden zonder dat daar de gehele bestrating voor open gebroken dient te worden. Zeer montage vriendelijk dus. De Kentekencamera kan voor 99 procent zeker aangesloten worden op de bestaande bekabeling. De software is voorzien van een White en Black list en kan gekoppeld worden aan het betaald parkeersysteem van Elpar.
Software voor de kentekencamera

De Software is zo opgebouwd dat de bediening en de beelden allemaal via internet ( webbrowser ) of via een mobiele smart Phone bedient en bekeken kunnen worden. De Smart Phone kan tevens ook als intercom hoofdpost gebruikt worden. De megapixel beelden van het kenteken worden opgeslagen bij de inrijding of uitrijding. De Inrijding en uitrijding worden aan elkaar gekoppeld als 1 parkeerbeweging. Voor reserveringen van bijvoorbeeld een hotel of camping is het opsturen van pasjes verleden tijd. Tevens is de software aan te passen naar uw wensen.

Kentekenherkenning

Vriendelijk, eenvoudig en snel toegang

Kentekenherkenning voor pakeersystemen of toegangscontrole. Op een vriendelijke manier, eenvoudig en snel in- en uitrijden. Door het toepassen van kentekenherkenning wordt een veel snellere afhandelingstijd gerealiseerd.

Hoe werkt kentekenherkenning in het kort

Een kentekenherkenning systeem scan het kenteken van de auto en vergelijkt dit met een database. Indien het kenteken niet aanwezig wordt het opgeslagen in de database zodat het vergeleken kan worden bij het uitrijden. Indien het kenteken wel aanwezig is wordt er een update gedaan in de database. Kentekenherkenning kan worden toegepast bij zowel incidenteel parkeeren of toegang en bij abonnementhouders. Ideaal!
Voordelen van kentekenherkenning:

Een kenteken gaat niet snel stuk of raakt verloren
Een kenteken wordt niet uitgeleend
Er wordt toegang verleend aan het voertuig en niet aan een persoon
Duidelijk overzicht van registraties, tijden en meer als managementrapportage
Weersonafhankelijk, uitstappen niet nodig voor bestuurder
Hoge mate van service richting bestuurder en beheerder
Veiligheid, een kenteken is altijd te herleiden naar een persoon
Etc... wij laten u dit graag zien.

Toepassingsgebieden kentekenherkenning:

Bij afgelegen en minder gecontroleerde terreinen
Bij parkeersystemen en -terreinen
Bij bedrijfsterreinen
Bij hotels, campings, jachthavens, sportcomplexen
Bij overheidsgebouwen
Bij terreinen of omgevingen waarbij opslag kentekens een pré is in toegang en veiligheid






Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerde diensten in de regio

Camera beveiliging Camera beveiliging
Camera Beveiliging - Videobewaking Waarom bij Elpar camerabeveiliging aanvragen? Elpar is op het gebied van Camera beveiliging en Terreinbeveiliging een vreemde eend in de bijt. Door de ontwikkeli...

Toegangs techniek Toegangs techniek
Toegangscontrole-laden-lossen Home Toegangstechniek Toegangstechniek Toegangscontrole en toegangscontrolesystemen Elpar heeft een aantal mogelijkheden binnen haar pakket. Toegangscontrole is...

Dia Dia's digitaliseren
Dia's scannen en digitaliseren zodat U Uw afbeeldingen voortaan digitaal kunt gebruiken....

Negatieven digitaliseren Negatieven digitaliseren
Negatieven scannen en digitaliseren zodat U Uw afbeeldingen voortaan digitaal kunt gebruiken....




Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap