Home / Planten kwekerij / Planten kwekerij Zuidwolde / Kwekerij Klein / Levering van alle soorten beplanting

Levering van alle soorten beplanting

Welkom bij Kwekerij Klein uit Zuidwolde / Drenthe
Bij Kwekerij Klein kunt u terecht voor een compleet aanbod van planten en bomen van uitstekende kwaliteit.
Op de kwekerij / groencentrum in Zuidwolde ( drenthe ) vind u een ruime sortering van onder andere: bomen, haagplanten, fruitbomen, erfbeplanting, klimplanten, heesters & struiken, vaste planten, potplanten, bodembedekkers en siergrassen.


Doordat wij veel van de bomen en planten zelf kweken en zeer scherp kunnen inkopen bij o.a veiling en groothandel kunnen wij het complete assortiment beplanting van goede kwaliteit voor scherpe prijzen aanbieden voor zowel bedrijf als particulier. Eventueel thuisbezorgd !
Heeft u een beplantingsplan ? laat ons dan geheel vrijblijvend eens een offerte maken of kom eens langs om zelf u planten uit te zoeken.

In het vakje rechts bovenaan kunt u een offerte aanvragen, wij proberen u dezelfde dag nog te antwoorden.

Hulp nodig?
Heeft u moeite met het uitzoeken van de juiste bomen of planten ? Kom gerust eens langs op de kwekerij, dan helpen wij u graag met het uitzoeken van de juiste beplanting. Wij geven u een eerlijk en deskundig advies !
U kunt de planten gelijk meenemen of bestellen zodat wij de beplanting bij u thuis op het gewenste tijdstip kunnen bezorgen, dit doen wij met eigen vervoer of met een transporteur.
Natuurlijk kunt u ook planten bekijken in onze WEBWINKEL , hier vindt u alle soorten, maten en prijzen van bomen, haagplanten, heesters enz.enz.
Wekelijks bezorgen wij beplanting in de provincies Drenthe, Overijssel, Gelderland, Friesland, Groningen en de rest van Nederland.



Levering van alle soorten beplanting

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerde diensten in de regio

Beheer & onderhoud Beheer & onderhoud
Voorkom problemen en minimaliseer storingen met ons onderhoudsservicepakket. Wij zorgen voor regelmatige inspecties en onderhoud om uw systemen in topconditie te houden. Ook kunnen wij het beheer v...

Camerasystemen Camerasystemen
Vergroot het gevoel van veiligheid door het plaatsen van beveilingscamera's in en om uw complex. Onze specialiteit ligt in het leveren van geavanceerde camerabeveiligingssystemen die zorgen voor opti...

Toegangscontrole Toegangscontrole
We bieden een breed scala aan toegangscontroletechnieken om uw complex veilig te houden. Of het nu gaat om druppels (tags), pincodes of sleutels, van eenvoudig zelf te beheren standalone tot krachtige...

Deurintercom installaties Deurintercom installaties
Intercom vervangen of intercom repareren? Bij ons bent u aan het juiste adres. Of het nu gaat om een appartementencomplex, kantoor of een enkele woning. Met jarenlange ervaring met A-merken als ...




Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap