Home / Metaalbewerking / Metaalbewerking Noordwijkerhout / Bemelman Spuiterij / Meubelspuiterij

Meubelspuiterij

Wij spuiten alles


Één van je kinderen is de deur uit de kamer kan opnieuw worden ingericht of je bent toe aan een nieuw interieur en andere style .
Die op maat gemaakte kast, louvredeurtjes of wandmeubel welke nog van je ouders is geweest. Een kostbare kast die nog mooi is maar alleen qua kleur niet meer past in je nieuwe interieur . Als je daar echt geen afstand wilt doen dan kunnen wij deze meubelen in de kleur spuiten die u wilt.
Met onze hoogwaardige lakken kunnen wij alle kleuren spuiten die in uw nieuwe interieur past. Van zee blauw tot mintgroen . Alle kleuren , hoogglans zijn mogelijk . Vooraf bepalen wij de prijs, geven u een kleurenwaaier mee ,u bepaald de kleur en wij doen de rest .
Spuitwerk is erg hard en harder dan verf maar kan natuurlijk ook beschadigen .Als je een speciale kleur hebt gekozen is het lastig dit bij te tippen .Vraag daarom naar een extra lakpotje zodat u eventuele beschadigingen bij kan tippen. Als u het kleurnummer onthoud dan kunnen wij deze achteraf ook na maken .
Door het spuiten je van meubels geef jij je huis een hele nieuwe en frisse look daarbij is spuiten mooier en strakker dan verven met de roller en kwast en geeft dit een chique uitstraling.
Spuitwerk heeft wel een langere hardingstijd nodig. Zorg er daarom voor dat je de eerste 2 weken de meubels met een zachte doek schoonmaakt. Gebruik daarna een zachte microvezel doek. Gebruik geen agressieve schoonmaakmiddelen of schuurmiddelen. Gebruik een uitgewrongen doek zodat je de meubels licht vochtig afneemt.
In de Bollenstreek halen wij gratis de meubels op .




Meubelspuiterij Meubelspuiterij

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerde diensten in de regio

Stralen bij Bemelman Spuiterij Stralen bij Bemelman Spuiterij
Zoals u weet zijn wij allround op het gebied van metaalbehandeling maar ook het behandelen en voorbehandelen van alle andere denkbare materialen. Zoals kasten, panelen, velgen. Eigenlijk alle denkbar...

Velgen Velgen
Zijn je velgen niet zo mooi meer omdat je een stoeprand hebt geraakt. Zijn de velgen verkleurd of gewoon toe aan een opknapbeurt ? Wij ontlakken de velgen in een ontlakkings bad. Daarna worden ze ges...

Projecten Projecten
Spuiterij Bemelman in Noordwijkerhout is de meest veelzijdige spuiterij in de Bollenstreek. Wij spuiten de meest uiteenlopende objecten in nog meer kleuren. Zo voorzien wij je interieur van een nieuw ...

Autoschade Autoschade
Balen! Je hebt een ongeval gehad, je bent aangereden of bent zelf ergens tegenaan gereden. Je vertrouwde auto heeft schade. Om een schade te kunnen beoordelen is het nodig om langs te komen op de G...




Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap