Home / Financiele instellingen / Financiele instellingen Eindhoven / Direct-Business / Ondernemingsplan

Ondernemingsplan

Zonder ondernemingsplan krijgt u geen lening. Het klinkt hard, en dat is het eigenlijk ook.
Vooral omdat het schrijven van zo’n plan tijdrovend en soms erg lastig is.
Het plan moet duidelijk en onderbouwd zijn en bovenal moet het kracht uitstralen. Met dit plan windt u de bank en investeerders om uw vingers.

Wanneer het u moeite kost om zelf het ondernemingsplan te schrijven, besteedt u het makkelijk en snel uit aan Direct-Business.
Ondernemen doet u samen, dus dat betekent dat uw adviseur samen met u tot het perfecte plan komt, zo kwalitatief en goedkoop mogelijk.

Direct-Business beschikt over een groot zakelijk netwerk.
Door bijscholing en interne trainingen weten de adviseurs waar ze mee bezig zijn. De eisen van de bank zijn bekend, en die kennis deelt Direct-Business graag met u.

Kwaliteit staat voorop. Een opdracht wordt pas gesloten, wanneer u tevreden bent.
Dat kan ook niet anders, want het ondernemingsplan moet de bank of de investeerder over de streep trekken om zijn geld in uw onderneming te stoppen.

Naast de feitelijke waarheden en alle eisen waar het ondernemingsplan aan moet voldoen, worden ook hoge eisen gesteld aan de presentatie.
Direct-Business zorgt voor een professionele uitstraling en zendt het document eerst naar een professioneel tekstbureau voordat het in uw mailbox belandt.

Om het beste ondernemingsplan aan u te kunnen presenteren werken wij nauw samen met verschillende partners.
Uw succes is ook ons succes.





Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerde diensten in de regio

Factoring Factoring
Uw nieuwe onderneming valt en staat met een goede administratie. Direct-Business kan u hierbij helpen, zij zorgen ervoor het uw geld is waar het hoort, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over sta...

Bewindvoering Bewindvoering
Mijn rechterhand bewindvoering zorgt door middel van persoonlijke aandacht voor een goede dienstverlening. Waarbij betrokkenheid hoog in het vaandel staat. Door de jarenlange ervaring in de zakelijke ...

Kaartenkoerier Kaartenkoerier
Kaartenkoerier (https://kaartenkoerier.blogspot.nl/) is een blog waarop regelmatig kunstkaarten worden gepubliceerd met een een link naar Postersquare Art Gallery van Muset. Postersquare is de Art Gal...

Stichting Muset Stichting Muset
STICHTING MUSET Het publiek kennis te laten maken met Kunst & Cultuur is de doelstelling van Stichting Muset. Dit doet Muset door de promoting van Kunst op Postkaart, verkoop kunstkaarten van bekende ...




Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap