Home / Technisch ontwerp / Technisch ontwerp Nieuwkoop / Print Layout Techniek ciere BV / PCB Ontwerp

PCB Ontwerp

PCB Ontwerp

Met onze CAE/CAD-systemen heeft het aanwezige team ervaring in het ontwerpen en herontwerpen van alle mogelijke printed-circuit-boards variŰrend van enkelzijdige printplaten tot complexe multilayer printen en flex-rigid printen, waarbij volgens de IPC-normen wordt gewerkt.
Differential Pairs, Controlled Impedeance en Matched Length technieken maken deel uit van onze zeer ruime ontwerpervaring.

Zowel conventionele insteek- als surface-mount techniek met enkelzijdige of dubbelzijdige montage vormen voor ons geen probleem.

PLTc werkt met CAE/CAD-systemen van Mentor-Graphics.

Daarnaast ondersteunen wij alle met Eagle en Ulticap/UltiBoard gemaakte ontwerpen.
Door ervaring, aanwezige software en apparatuur is de flexibiliteit van PLTc zeer groot en beschikken wij over de mogelijkheid om gegevens uit vrijwel alle schematekenpakketten (DxDesigner, Orcad, Multisim, Pads, Altium, DesignSpark, View-Logic, ViewDraw, etc.) in te lezen en te verwerken.

Mechanische tekeningen (in bijvoorbeeld AutoCAD, SolidWorks, DWG-, DXF- of STEP-format) kunnen direct in het printontwerp ge´mplementeerd worden, zodat er geen maatvoeringafwijkingen kunnen ontstaan.

Op het gebied van EMC (Elektro-Magnetische Compatibiliteit) kunnen wij u behulpzaam zijn met een grote verscheidenheid aan praktische layout-oplossingen voor "storende" problemen, zodat de kans op (kostbare) aanpassingen achteraf aanzienlijk wordt verkleind.PCB Ontwerp

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

0 van 5 sterren gebaseerd op 0 reviews

Gerelateerde diensten in de regio

Design For Manufacturing Design For Manufacturing
\"Design For Manufacturing\" is daarom bij PLTc geen modieuze term maar alledaagse praktijk, wat u de kosten voor onnodige redesigns kan besparen.Vanzelfsprekend kunnen wij files toeleveren voor GenCa...

Flex ontwerp Flex ontwerp
Ook voor een Flex ontwerp beschikken over de juiste software....

Componenten inkoop Componenten inkoop
Wij kopen voor uw (bestaand) ontwerp de benodigde elektronische componenten in....

Schema tekenen Schema tekenen
Wij vertalen uw kladschema tot een elektronisch schema....
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap