Home / Camping / Camping Bovenkarspel / De Gouwe Stek / Pipowagen Klukkluk met eigen toilet

Pipowagen Klukkluk met eigen toilet

Pipowagen Klukkluk is in de winter van 2020/2021 geheel gerenoveerd van binnen en van buiten. De pipowagen heeft een nieuwe serre waarin naast een keuken ook een toilet gerealiseerd is.

In pipowagen Klukkluk kunt u met 3 personen verblijven. De Pipowagen staat op een rustig plekje op de camping, met speeltoestellen op het veld. De Pipowagen Klukkluk heeft een prachtige ruime veranda. Doordat de veranda helemaal afgesloten kan worden, kunt u hier heerlijk zitten ook bij slecht weer. De Pipowagen is voorzien van een elektrische verwarming en een sfeervolle openhaard. De Pipowagen heeft raampjes rondom waardoor er veel licht is.

Veranda
Allereerst loopt u de ruime veranda op, met rondom grote ramen waardoor u een mooi uitzicht heeft over het veld en heerlijk uit de wind zit. Hier is ook de keuken gesitueerd met waterkoker, koffiezetapparaat, koelkast, alle potten en pannen die u nodig heeft en een 4 pits gasfornuis en de wc.

Keuken/woonkamer
In de veranda staat de keuken. De keuken is volledig ingericht en bevat onder andere een koffiezetapparaat, waterkoker, koud en warm stromend water, 4-pits gasstel en koelkast.

Als u de pipowagen in loopt, komt u in de ruime woonkamer waarin een slaapbank staat. Hier staat ook een tafel met stoelen om lekker te relaxen. Tevens is hier een elektrische openhaard voor extra sfeer. Hierboven hangt de televisie deze is voorzien van digitenne. Alle ramen zijn voorzien van gordijnen.

Slaapkamers
De Pipowagen Klukkluk heeft een tweepersoonsbed met een dik matras (2.00×1.60). Hier hangt een nachtlampje en de slaapkamer is gezellig ingericht. Ook staat hier een kast. Een 3e persoon slaapt op de bedbank in de woonkamer. Tevens is het na overleg mogelijk om een bijzettentje bij de wagen te zetten.

Terras
Naast de riante veranda beschikt deze Pipowagen ook over een eigen terras met meubilair. Terwijl u lekker geniet van de zon op uw eigen terras of in de veranda, kunt u uw kinderen fijn zien spelen op het gras, in de zandbak of op de speeltoestellen die op het veldje staan waar u vertoeft.

Sanitair
De uitstekende sanitaire voorzieningen bevinden zich vlakbij, aan de andere kant van het veldje. In dit toiletgebouw (met vloerverwarming) zijn douches, toiletten, wastafels en een minder valide unit. In het toiletgebouw iets verder van deze Pipowagen bevindt zich ook nog een verhoogd babybadje en een familiedouche.



Pipowagen Klukkluk met eigen toilet

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerde diensten in de regio

Administratie Administratie
Wij doen voor ZZP-ers en kleine zelfstandigen de administratie en de belastingaangiften. Wij komen bij u thuis en bij ons krijgt u persoonlijke aandacht voor uw zaken. Ons eerste gesprek is altijd gra...

Chalet Chalet
Verhuur van chalets...

Camping De Peel Camping De Peel
Bij Camping De Peel kunt u overnachten in een tent op de kampeerplaats of in een chalet of blokhut. Ook zijn er diverse activiteiten te doen op de camping. Zo kunt u zwemmen, of meerijden met de Peele...

Beheer & onderhoud Beheer & onderhoud
Voorkom problemen en minimaliseer storingen met ons onderhoudsservicepakket. Wij zorgen voor regelmatige inspecties en onderhoud om uw systemen in topconditie te houden. Ook kunnen wij het beheer v...




Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap