Home / Fotografie / Fotografie Oud Gastel / Luthan Fotografie / Portretten Fotografie

Portretten Fotografie

Portretten op locatie of in de studio

Er zijn verschillende soorten portretfotografie, elk met zijn eigen benadering en doel. Veelvoorkomende soorten portretfotografie zijn:

Studioportretten: Dit type portretfotografie wordt meestal in een gecontroleerde studio uitgevoerd. Hierbij gebruiken wij studioverlichting en achtergronden om de sfeer en belichting nauwkeurig te beheren en beïnvloeden.

Buitenportretten: Bij deze stijl worden portretten gemaakt in buitenomgevingen, zoals parken, stranden, stedelijke locaties, enz. Het natuurlijke licht en de omgeving voegen een extra dimensie toe aan de foto’s.

Zakelijke portretten: Dit is gericht op zakelijke doeleinden, zoals zakelijke profielfoto’s, CV’s en

LinkedIn-profielen. De nadruk ligt hierbij vaak op een professionele uitstraling.

Familieportretten: Deze vorm van portretfotografie richt zich op het vastleggen van gezinsmomenten en de relaties tussen familieleden.

Kinderportretten: Kinderportretfotografie legt de speelsheid, onschuld en levendigheid van kinderen vast. Het kan een uitdaging zijn vanwege de beweeglijkheid van kinderen, maar het resulteert vaak in levendige en hartverwarmende beelden.

Bruids- en verlovingsportretten: Deze stijl richt zich op het fotograferen van bruidsparen en verloofde stellen, vaak voorafgaand aan of tijdens hun huwelijksceremonie.

Artistieke portretten: Hierbij wordt de creatieve expressie van zowel de fotograaf als het model benadrukt. Dit kan leiden tot artistieke, abstracte, of conceptuele portretten.

Straatportretten: In deze vorm van portretfotografie worden mensen op straat gefotografeerd, vaak om de sfeer en diversiteit van stedelijke omgevingen vast te leggen.

Zwangerschapsportretten: Deze portretten richten zich op de aanstaande moeder en haar zwangerschap. Ze vangen de schoonheid en de emoties van deze bijzondere periode in het leven van een vrouw, een erg intiem type van portretten.

Ouderenportretten: Dit type portretfotografie legt de wijsheid en levenservaring van oudere individuen vast.

Graag willen weten wat er mogelijk is? Kom in contact!

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerde diensten in de regio

Headshots Headshots
Een krachtige profielfoto die direct opvalt door je pakkende blik en de perfecte belichting. Waarmee je direct een sterke eerste indruk maakt. Dat is kort gezegd een 'headshot’, een van mijn specia...

Bedrijfsuitjes Bedrijfsuitjes
Wij helpen u graag om van uw feest een succes te maken. Workshops op uw (1-100 pers.) of onze (1-24 pers.) locatie. Workshops het maken van o.a. ; Parfum- lipgloss- lipstick- oogschaduw- gitter ...

Tuinontwerp Tuinontwerp
Om een mooie tuin te kunnen realiseren is het van belang te starten bij de basis en dat is een goed doordacht plan. Uw wensen zijn hierbij de belangrijkste inspiratie-bron. Het is echter een feit dat ...

Tuinaanleg Tuinaanleg
Beschikken over vakkennis, een oog voor detail en het gereedschap om ervoor te zorgen dat de investering in uw tuin lang mee zal gaan zijn onmisbare factoren in de uitvoering. Of het nu gaat om een kl...
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap