Home / Kunststof / Kunststof Goor / Smit-Ecodesign / Smit-Ecodesign Gerecycled Kunststof

Smit-Ecodesign Gerecycled Kunststof

Smit Eco-design

Smit-Ecodesign een dynamische en groeiend bedrijf, dat zich heeft gespecialiseerd in de verkoop en montage van gerecyclede kunststof producten. Wij leveren gerecyclede kunststof vloeren , schuttingen, bloembakken, boombakken, banken, en picknicktafels aan bedrijven en particulieren.

Gerecycled Kunststof

Na veel onderzoek op de gerecyclede kunststof markt ben ik een samenwerkingsverband aangegaan met het Belgische bedrijf GovaPlast, een betrouwbare partner die hoogwaardige, kwalitatieve en zeer duurzame gerecyclede kunststof producten fabriceert. Na een rondleiding en een product presentatie op het bedrijf was ik zeer onder de indruk van het productieproces en de kwaliteit die er werd geproduceerd. Het complete gamma aan producten van GOVA-PLAST is door Smit-Ecodesign te leveren.
Smit-Ecodesign wenst een hoogwaardige en betrouwbare partner te zijn bij de realisatie van uw project. Elk project dient een meerwaarde te zijn voor onze klant. Wij kunnen als geen ander maatwerk oplossingen bieden voor al uw wensen. Waar het bij Smit-ecodesign omdraait is dat onze klanten een mooi en duurzaam resultaat krijgen. Smit-ecodesign is de specialist op het gebied van adviseren,presenteren en leveren van duurzame gerecyclede kunststof materialen. Als zelfstandig bedrijf hebben wij zeer veel kennis in huis over de bouwwereld. Bij grotere projecten worden gerenomineerde montagebedrijven ingehuurd die ons ondersteunen bij de realisatie van deze opdrachten.

Eén aanspreekpunt
Van het advies, de levering van materialen tot het plaatsen of vervangen van uw… met Smit Eco-design heeft u maar één aanspreekpunt voor uw project.

Voor wie werken wij:

Particulieren
Architecten
Aannemers
Tuinarchitecten
Hoveniers
Scholen
Zwembadbouwers
Horeca
Bedrijven
Overheid



Smit-Ecodesign Gerecycled Kunststof

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerde diensten in de regio

Online speelgoedwinkel Online speelgoedwinkel
Een online speelgoedwinkel die met je meedenkt, dat is Zippytoys. Wij bieden een ruim aanbod aan van verschillende soorten speelgoed tegen voordelige prijzen. Bekijk onze webshop en laat je verrassen ...

''all seasons Proof Roof''
Nieuw! voor bedrijven,over het algemeen staan mensen er niet bij stil dat bladeren-mos-verstopte afvoeren kan leiden tot problemen,daarom bied ik aan ''all seasons proof roof'' voor een langere levens...


1.Tuin tegels 2.Schilderwerk 3.Ramen,deuren,serres...

P&R Montage P&R Montage




Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap