Home / Computer reparatie / Computer reparatie Goes / Netwerkbeheer Zuidwest / Systeembeheer

Systeembeheer

Systeembeheer


Elke bedrijf of organisatie is anders maar bij allemaal speelt IT een steeds belangrijkere rol. Storingen kunnen de productiviteit ernstig beïnvloeden.
Om de continuïteit van uw organisatie te waarborgen bieden wij systeembeheer op maat. Met systeembeheer op maat kunnen wij het volledige systeembeheer uitvoeren maar wij kunnen ook een ondersteuning zijn voor uw eigen IT-afdeling.

Volledig systeembeheer

Met volledig systeembeheer beschikt uw organisatie niet over een eigen IT afdeling. Wij zijn dan uw externe IT-afdeling. U besteedt dus het volledige systeembeheer uit aan ons.
Een eigen systeembeheerder is vaak niet rendabel genoeg maar toch kunt u niet zonder systeembeheer. In dat geval bieden wij de mogelijkheid om bijvoorbeeld voor 20 uur per week gebruik te maken van onze systeembeheerders. U hoeft zelf dus geen systeembeheerder aan te nemen en daarbij profiteert u ook nog eens van de veel bredere kennis die wij als IT-bedrijf hebben. Beschikt uw organisatie wel over een eigen systeembeheerder, informeer dan ook naar de mogelijkheden. Wij kunnen voor onze klanten het systeembeheer rendabeler maken door een onderhoudscontract met u af te sluiten voor een vast bedrag per maand maar ook op urenbasis kunnen wij iets voor u betekenen. Doordat u gebruik kunt maken van onze telefonische helpdesk kunnen wij de storing snel oplossen. Daarnaast hebben we de beschikking over meerdere systeembeheerders waardoor wij bij grote calamiteiten over veel meer capaciteit beschikken. U beschikt in dat geval over een complete IT-afdeling.

Ondersteunend systeembeheer

Met ondersteunend systeembeheer kunnen wij extra capaciteit bieden aan uw eigen IT-afdeling. Denk hierbij bijvoorbeeld aan projecten waarbij er extra capaciteit gevraagd wordt van uw IT-afdeling. Wij kunnen dan ondersteunen bij deze projecten of juist de dagelijkse werkzaamheden overnemen waardoor uw eigen IT-afdeling zich kan concentren op deze projecten.
Ondersteunend systeembeheer bieden wij op maat. Of het nu gaat om een maand, een jaar of om een aantal uren per week met systeembeheer op maat bieden wij altijd een oplossing.

Samen met u bepalen wij de beste oplossing voor uw organisatie.






Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerde diensten in de regio

Netwerkbeheer Netwerkbeheer
Netwerkbeheer De continuïteit van netwerken en servers wordt steeds belangrijker. Tijdens een onderbreking van ICT diensten stagneert de complete bedrijfsvoering. Netwerkbeheer Zuidwest zorgt ...

Duik- offshore en scheepvaartkeuringen Duik- offshore en scheepvaartkeuringen
Baarda Medische Keuringen werkt samen met Delta Medicine onderdeel van Medisch Centrum Hyperbare Zuurstoftherapie te Goes, voor duik- offshore en scheepvaartkeuringen....

Www.lwedelsmid.nl Www.lwedelsmid.nl
Bij Lianne de Witte edelsmid vindt u handgemaakte juwelen naar eigen ontwerp in zilver of goud met een unieke uitstraling. Ook kunt u hier terecht voor het vermaken en repareren van oude sier...

Chris Farrell dermatologische huidverzorging Chris Farrell dermatologische huidverzorging
A Fortio importeert de dermatologische natuurlijke huidverzorging van het Duitse kwaliteitsmerk Chris Farrell. Met de diverse productlijnen die zij in eigen beheer ontwikkelen en produceren zijn alle ...




Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap