Home / Metaalbewerking / Metaalbewerking Noordwijkerhout / Bemelman Spuiterij / Tuin set weer als nieuw

Tuin set weer als nieuw

Wij spuiten en poedercoaten alles

Heeft u een tuin set die niet meer helemaal past in uw vernieuwde tuin of welke door de weersomstandigheden niet meer netjes is ?
Daar weet Bikepaint raadt mee !
In ons poedercoat Bikepaint poedercoaten wij meer dan fietsframes Bijvoorbeeld een tuinset die in uw favoriete kleur gecoat kan worden .
Het kan zijn dat jouw tuin set een erfstuk , een bijzondere uitvoering, een eeuw oud of dat ze nog goed is maar door de weersomstandigheden verkleurd of geoxideerd is.
Wij maken ze weer mooi maar hoe ¬doen wij dat ?
In de straal cabine wordt met een hoge druk spuit en fijne korrel de oude lak laag er af gestraald. Hier is de straler zo maar een half uur mee bezig. De ontstane corrosie en oude verf gaat er helemaal af en kan door naar de volgende cabine. De stoelen in dit geval hebben weerhaakjes gekregen door het stralen waardoor de poederlaag beter hecht. Bij de poederwand aangekomen wordt een eerste laag aangebracht. Met een poeder pistool wordt een een poederlaag met eposxy op de stoelen geneveld zodat er mooie laag op het materiaal komt. Vervolgens gaan de stoelen in een grote oven waar de poeder smelt en een mooie laklaag vormt.
In de meeste gevallen is een enkel laags systeem voldoende .Voor buiten doeleinden adviseren wij een meer laags systeem oftewel een epoxy/grondlaag en daaroverheen komt de kleurlaag met laklaag .Zo voorkom je dat het materiaal van buitenaf gaat roesten .
Poedercoating kan alleen op materialen die hittebestendig zijn omdat de poederlaag moet smelten onder hoge temperatuur in een oven . Dus hout en plastic kan niet ge-poedercoat worden .Gelukkig kunnen wij u daar wel in faciliteren binnen ons multifunctionele bedrijf .






Tuin set weer als nieuw Tuin set weer als nieuw

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerde diensten in de regio

Stralen bij Bemelman Spuiterij Stralen bij Bemelman Spuiterij
Zoals u weet zijn wij allround op het gebied van metaalbehandeling maar ook het behandelen en voorbehandelen van alle andere denkbare materialen. Zoals kasten, panelen, velgen. Eigenlijk alle denkbar...

Velgen Velgen
Zijn je velgen niet zo mooi meer omdat je een stoeprand hebt geraakt. Zijn de velgen verkleurd of gewoon toe aan een opknapbeurt ? Wij ontlakken de velgen in een ontlakkings bad. Daarna worden ze ges...

Projecten Projecten
Spuiterij Bemelman in Noordwijkerhout is de meest veelzijdige spuiterij in de Bollenstreek. Wij spuiten de meest uiteenlopende objecten in nog meer kleuren. Zo voorzien wij je interieur van een nieuw ...

Autoschade Autoschade
Balen! Je hebt een ongeval gehad, je bent aangereden of bent zelf ergens tegenaan gereden. Je vertrouwde auto heeft schade. Om een schade te kunnen beoordelen is het nodig om langs te komen op de G...




Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap