Home / Website / Website Garsthuizen / ADONNADESIGN / Website

Website

ADONNAdesign ontwerpt in nauw overleg met jouw een stijlvolle én betaalbare website.

Een zogenaamde HTML website kan je niet zelf bewerken. Dit kan voor jou prima zijn. Wil je af en toe toch een wijziging op je website dan bel je gewoon even om het door te geven en je wijziging wordt meestal dezelfde dag nog doorgevoerd. Je betaalt gewoon het uurtarief hiervoor of je gebruikt een voordelige strippenkaart!

Wil je een website die je wel zelf kunt bijhouden dan maakt aDONNAdesign deze in WordPress. Dit is een zeer gebruiksvriendelijk beheersysteem (ook wel Content Management Systeem genoemd). Dit beheersysteem is erg flexibel en bijzonder zoekmachine vriendelijk! Je kunt je website zelf uitbreiden met nieuwe pagina’s en je kan op eenvoudige wijze zelf teksten, afbeeldingen of video filmpjes plaatsen.

Je kunt naast een nieuwe website of webshop bij aDONNAdesign ook terecht voor het toevoegen van een webshop aan je bestaande website of het restylen van je website. Ook is het mogelijk om je bestaande website toegankelijk te maken voor bezoekers die met smartphone of tablet je site bezoeken.

Je ontvangt bij oplevering van jouw website altijd een duidelijke handleiding in PDF formaat en desgewenst uitleg bij je thuis of op de werkplek.

Heb je geen zin om altijd alles zelf te doen maar wil je toch de voordelen van een WordPress website? Bij aDONNAdesign kan je een strippenkaart aanschaffen voor kleine klusjes!





Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerde diensten in de regio

#Fotobewerking #Fotobewerking
- Je producten vrijstaand maken, kleuren verbeteren, achtergronden vervangen. - Retoucheren: je oude foto met stof en krassen of een foto waarvan de kleuren zijn verbleekt wordt opgeknapt. - Natuurl...

Webhosting Webhosting
Http://www.victorwebdesign.nl/hosting...

Domeinregistratie Domeinregistratie

 Webdesign Webdesign




Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap