Home / Vacatures / Vacatures Deurne / 100% Talent Oost-Brabant / Werving en Selectie

Werving en Selectie

Werving & Selectie, executive search, headhunting

100% Talent Oost-Brabant zoekt, vindt en matcht het beste Talent. De beste kandidaat meldt zich niet zomaar voor uw vacature, de beste kandidaat met je zoeken, beter nog: laten zoeken!

100% Talent is erin gespecialiseerd om het beste Talent te kunnen vinden voor vacatures op het gebied van Techniek, Marketing & Sales, ICT, Operations en hogere Management en Directiefuncties.

Het beste Talent is momenteel niet actief op zoek, de meeste goede Talenten zijn momenteel aan het werk. Zijn deze dan helemaal niet meer beschikbaar voor een andere baan? Jawel, natuurlijk! Alleen zijn ze zelf niet op zoek en zullen ook nooit zomaar spontaan op uw website terecht komen, ze komen ook helemaal niet op Vacaturesites (waarvan er ook nog eens veel te veel zijn! meer dan 1.000 richten zich op de Nederlandse arbeidsmarkt).

100% Talent beschikt over een (zeer) greoot netewerk, waarvan kandidaten (ooit) hebben aangegeven dat ze benaderd mogen en kunnen worden voor een nieuwe uitdaging. Wij zijn ervan op de hoogte welke uitdaging!

Daarom kan 100% Talent kandidaten wél vinden, ook nog eens op een efficiente wijze.

Voor meer informatie, neem contact op met Frans Vonk van 100% Talent Groep Nederland en hij brengt u in contact met de Talent Recruiter voor uw regio en voor uw branche.

Frans is bereikbaar op/via:
mail: [email protected]
tel: 06-46 777 888



Werving en Selectie

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerde diensten in de regio

Centraal inkoopburo Centraal inkoopburo
MKB Flex Personeel heeft een portal waar bedrijven zich kunnen aanmelden voor het eenvoudig regelen van uitzendkrachten bij een van de (momenteel 4) aangesloten uitzendorganisaties. Via deze portal ku...

Gezocht ambitieuze en ondernemende collega Gezocht ambitieuze en ondernemende collega's
Onze manier van werken is niet voor iedereen geschikt. Je bepaald zelf je eigen uren en daarom zijn discipline en doorzettingsvermogen erg belangrijk. Daarnaast zijn ook teamwork, samenwerking en comm...




Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap