Home / Gezondheidszorg / Gezondheidszorg Andijk / VoedingsManagement.Nu / Wie ben ik?

Wie ben ik?

Ik ben Jacqueline de Rooij en al vele jaren werkzaam in de gezondheidszorg als gecertificeerd doktersassistente met ruime ervaring in het zelfstandig adviseren van patiŽnten.
Door mijn werk ben ik geÔnteresseerd geraakt in wat voeding voor onze gezondheid ( zowel lichaam als geest) kan betekenen vandaar dat ik mij ben gaan specialiseren.
Inmiddels heb ik mijn eigen praktijk als gediplomeerd Orthomoleculair Epigenetisch Therapeut, voedingsadviseur-gewichtsconsulente met een breed werkterrein en aangesloten bij de Maatschappij ter Bevordering van de Orthomoleculaire Geneeskunde (MBOG).
De bij de MBOG aangesloten leden zijn verplicht elk jaar nascholing te doen. De MBOG is erkend door de verzekeraars en daarmee bestaat de kans dat uw (aanvullende) verzekering een deel van de kosten vergoed.
Maar weinig patiŽnten/cliŽnten hebben in de gaten dat gezonde voeding wel degelijk een verschil kan uitmaken in hun ziekte proces.
Ook met overgewicht wordt onzorgvuldig omgesprongen door middel van crash diŽten die uiteraard op lange termijn het tegenovergestelde bewerkstelligen en dan ook nog eens afbreuk doen aan de gezondheid.
Door mijn medische achtergrond/kennis ben ik heel goed in staat waar nodig medische problemen te onderkennen en zo nodig te overleggen met uw huisarts of u door te verwijzen.
Ik wil met mijn brede kennis en ervaring elke cliŽnt een persoonlijk passend voedings- en gezondheidsadvies geven.
Ik houd mijn kennis continu op peil en waarborg zo kwaliteit.
Wie ben ik?

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerde diensten in de regio

Acupunctuur & Shiatsu voor uw welzijn - NaturalHealthCare.nl Acupunctuur & Shiatsu voor uw welzijn - NaturalHealthCare.nl
Gezondheidsboost voor lichaam en geest. De behandeling geeft stimulans aan uw immuunsysteem, dat maakt haar waardevol bij uiteenlopende aandoeningen. Centraal gelegen, in Amstelveen, goed berei...

Acupunctuur, shiatsu & EFT Acupunctuur, shiatsu & EFT
Snel betere gezondheid dankzij de combinatie van acupunctuur, shiatsu & EFT - en ook sneller zwanger worden. ...

Acupunctuur Acupunctuur
Meer energie, vitaliteit - ja, de combinatie van acupunctuur, shiatsu en EFT helpt niet alleen uw gezondheid verbeteren. En dat zonder medicatie en dus zonder nadelige bijwerkingen. ...

Vruchtbaarheidsbehandeling Vruchtbaarheidsbehandeling
Ook aanvullend op IVF bewijst Acupunctuur met Shiatsu zijn dienst - de slagingskansen zijn groter bij aanvullende behandeling. Dit adviseer ik vrouwen van 39 jaar en ouder. De behandeling hersteld de ...
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap