Home / Welzijnszorg / Welzijnszorg Ede / Oerpaarden / Workshop ervaringsgerichtleren met paarden

Workshop ervaringsgerichtleren met paarden

"Bij Oerpaarden kan je verschillende workshops volgen. Deze zijn er op gericht om door middel van paarden iets te leren over jezelf en te groeien als persoon.
De workshop zijn er voor zowel kinderen als volwassenen.
Je kunt o.a. de volgende workshops volgen:

* Workshop ‘in contact met je paard’
In deze veelzijdige workshop leer je om verbinding met je paard te maken. We maken gebruik van chakra’s, intuïtieve communicatie en het paard als leraar.
Ervaar wat energie-uitwisseling tussen mens en dier voor jou kan betekenen.

* Workshop ‘Oerkinderen’
Een alles-over-paarden-workshop speciaal voor kinderen (met of zonder eigen paard) die meer willen leren over paarden dan alleen rijden.
In de workshop leer je meer over samenwerken met je paard, leiderschap, emoties van je paard en jezelf, kuddegedrag en hoe je een positieve relatie met je paard opbouwt.

* Workshop 'Oerkracht'
Ben je benieuwd wat paarden jou kunnen leren over o.a. emoties, verbinding maken, persoonlijke ruimte, grenzen aangeven en loslaten dan is de workshop ‘Oerkracht’ en workshop voor jou.
Je werkt (samen) met het paard en leert hoe je een paard kan motiveren tot samenwerking en je leert opgaan met leiderschap zonder agressie.

Geef je op voor een van de dagen in de agenda of mail om een afspraak te maken op de dag en het tijdstip dat jou uitkomt.
kijk voor meer informatie op: www.oerpaarden.nl


"






Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerde diensten in de regio

Ontspannende behandelingen voor paarden Ontspannende behandelingen voor paarden
"Oerpaarden maakt gebruik van de volgende behandelwijzen: * Healing * Aromatherapie * Raindrop therapie * Stemvorken * Bloesemremedies Alle behandelwijzen zijn er op gericht het zelfhelend...

Voeding Voeding
Samen met jou maken we op-maat-voedings programma. Weet dat als we alleen al beginnen met je ontbijt en goed innemen van water, we samen al een heel eind kunnen komen om bijvoorbeeld wat kilo\'s af te...

Beweging Beweging
Samen met een personal coach gaan we naast voeding ook je beweegpatroon onder de loep nemen. Samen sporten binnen in de sportschool of lekker in de buitenlucht als het weer het toelaat....

Huisverzorging Huisverzorging
Als we het hebben over gezondheid, beweging, leefstijl, voeding; de verzorging van jezelf van binnenuit, is het ook belangrijk om eens stil te staan bij de verzorging aan de buitenkant. Het voeden van...




Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap