Home / Zonwering / Zonwering Leiden / Toldos Leiden / Zonneschermen en Markiezen

Zonneschermen en Markiezen

Winterkorting tot wel 50% korting besteld voor 1 April 2014!!

Wij zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in zonneschermen in alle maten en kleuren, wij komen bij u thuis of uw bedrijf kijken met alle kleuren.

Ook meten wij zelf de schermen in, wij hebben de standaard maten voor u op voorraad (beperkte kleuren en maten) deze hebben wij al vanaf 199,= !!!

De standaard maten zijn 2.50 en 3.00 en 3.50 en 4.00. ook kunnen wij schermen leveren in alle afwijkende maten. Wij geven altijd een totaal prijs zodat u nooit voor verassingen komt te staan.

Ook verloten wij 4 vliegtickets naar Spanje !! (Barcelona of Alicante)

Onze zonneschermen en markiezen komen uit onze Spaanse fabriek en wij geven op de kleur 7 jaar garantie. ze zijn allemaal van aluminium gemaakt dus daardoor zeer wind en regenbestendig, dus zeer geschikt voor het Nederlandse klimaat.

Ook hebben wij strand paviljoens/tuin en terrasschermen. u kunt ons altijd bellen voor vragen en een vrijblijvende afspraak of offerte.

Yuri Baart 06-4479 9154 of Marvin van Putten 06-3346 8918

Voor als het goed moet zijn !!

TOLDOS LEIDEN.



Zonneschermen en MarkiezenZonneschermen en MarkiezenZonneschermen en MarkiezenZonneschermen en MarkiezenZonneschermen en MarkiezenZonneschermen en MarkiezenZonneschermen en MarkiezenZonneschermen en MarkiezenZonneschermen en MarkiezenZonneschermen en MarkiezenZonneschermen en Markiezen

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerde diensten in de regio

Montage zonwering Montage zonwering

Schoonmaken Zonwering Reinigen Markiezen Schoonmaken Zonwering Reinigen Markiezen
Markiezen Schoonmaken zonnescherm reinigen, groene aanslag verwijderen van Zonneschermdoek of andere zonwering. Reiniging is elk zonnescherm waard. Groene aanslag zo weg met Direct Green. Direct G...

Schoonmaken zonnescherm Schoonmaken zonnescherm
Markiezen Schoonmaken zonneschermdoek reinigen, groene aanslag verwijderen van Zonneschermdoek of andere zonwering. Reiniging is elk zonnescherm waard. Groene aanslag zo weg met Direct Green. Dire...

Markies reinigen Markies reinigen
Reinigen markies kan wel en schoonmaken van uw markiesdoek bespaart veel geld....




Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap