Home / Gratis persberichten plaatsen

Gratis persberichten plaatsen

Als je online een gratis persbericht wilt publiseren kan dit lastiger zijn dan verwacht. Er worden alerlij eisen gesteld of er dient betaald te worden. Waar moet je naar kijken wanneer u een persbericht wilt plaatsen? Actualiteit, niet commercieel en oprolbaar? Een aantal begrippen die we vaak horen. NederlandinBedrijf.nl bekijkt het.

Op NederlandinBedrijf.nl zijn dertigduizend ondernemers die gebruik van de persbericht mogelijkheden via Nederlandinbedrijf.nl maken. Het persbericht mag niet te commercieel zijn en moet nieuwswaarde hebben, dit zijn zaken die cruciaal zijn voor het plaatsen van uw persbericht. Verder moet het actualiteit hebben en dient het oprolbaar te zijn (belangrijkste eerst) Ook voor het vindbaar zijn in Google is dit belangrijk. Als particulieren zoeken naar een bepaald onderwerp/bedrijf kunnen ze via uw persbericht, gevonden in Google, vaak uitkomen bij uw vermelding op NederlandinBedrijf.nl. Voor MKBers is het belangerijk om een vermelding te hebben op NederlandinBedrijf.nl en om er zorg voor te dragen dat alleen een goed en correct bedrijf is vermeld, die doet wat men verteld op de website. Worden de persberichten geregeld gecontroleerd. AIn geval van misbruik kan het bedrijf verwijdert worden door NederlandinBedrijf.nl

Particulieren kunnen op de website zoeken naar bedrijven en of producten en diensten. Belangrijk is dus dat uw persbericht representatief overkomt. Wanneer de particulier uw bedrijf tegengekomen is er direct de gelegenheid om uitgebreid naar de diensten van de bedrijven te kijken, Hierdoor krijgt de particulieren een vertroude en goede indruk van de mogelijkheden die u biedt. Tevens is er de mogelijkheid voor ondernemers om tegen vrijblijvende advertentiemogelijkheden de persberichten onder de bezoekers te verspreiden. Veel ondernemers krijgen door het publiseren van de juiste persberichten het gewenste resultaat bereikt.  

Meld uw bedrijf gratis aan om uw persbericht te plaatsen


Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap