Home / Koerier / Koerier Tilburg / Unique Koeriers /

Uitnodiging tot samenwerking

Betreft: uitnodiging tot samenwerking


Geachte heer/mevrouw,

Langs deze weg wil ik u graag bekend maken met Unique Koeriers en Stadskoerier. Een koeriersbedrijf dat u helpt met mogelijke transportactiviteiten in uw bedrijf.
Het mag voor u een geruststelling zijn wanneer er eventuele transportproblemen in uw bedrijf zouden voor komen deze door ons vakkundig uit handen worden genomen, dat maakt u uniek.

Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar om te bezorgen door heel Europa. Voor het transport ?s avonds, in het weekend en op feestdagen hanteren wij een speciaal tarief. Mocht u meer willen weten over onze tarieven neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Ook is het mogelijk uw transport online te boeken via onze website.

Ons basiswagenpark, dat wij al naar gelang de behoefte tot een bepaalde hoogte kunnen uitbreiden, bestaat uit een grote bestelbus en twee bestelauto?s, uitgerust met moderne navigatie- en communicatieapparatuur.
Wij verzorgen het vervoer van poststukken, kleine en middelgrote pakketten. Wij halen uw poststukken en aanverwante bij u op en leveren deze direct bij de geadresseerde af.

Het zou voor ons een buitengewoon genoegen zijn de mogelijkheid te krijgen u hierover persoonlijk het een en ander te mogen toelichten. Indien gewenst zal ik bij u aan komen om het een en ander toe te lichten.


Met vriendelijke groet en
Hoogachting,
A.M.M. Wijdemans






Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerd nieuws in de regio

21-03-2012 - 5-jarig bestaan
Beste klanten en vrienden, Dit jaar, op 1 april bestaat ons koeriersbedrijf Unique Koeriers vijf jaar. Dankzij het vertrouwen van onze klanten konden wij groeien en ons wagenpark uitbreiden van een

05-03-2023 - Taxi Brabant Overal
We hebben speciale aanbieding naar Efteling.Reist u vanaf Tilburg of omstreken naar Efteling Taxi Efteling beschikt over uitstekende Service om u van- en naar Efteling vervoeren. Taxi Brabant Overal

01-06-2020 - Ontspanningsmassage
Maak zelf een wellnessdag of verwenavondje in je eigen vertrouwde omgeving. Gewoon heerlijk thuis samen met je partner of een verwenavond voor jezelf alleen. Na een dag van hard werken is een ontspann

23-01-2020 - Goud verkopen tilburg
Profiteer van de positieve prestaties | XGOUD.NL Waar kan ik edelmetalen verkopen? Goud, zilver, platina en palladium stijgen al vele jaren gestaag in waarde. De gestage en groeiende vraag van bedr




Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap