Home / Software / Software Den Bosch / PerfectView / 2011: uitstekend jaar voor PerfectView CRM Online

2011: uitstekend jaar voor PerfectView CRM Online

Nieuw in 2012: o.a. gratis onbeperkte dataopslag, Mobile en Frans & Spaans

Het aantal gebruikers van PerfectView CRM Online verviervoudigde, het klantenbestand groeide van 190 naar 775 ?n er kwamen mede dankzij de Voorjaars- en Najaarsrelease nieuwe functionaliteiten beschikbaar. 2011 was dus een uitstekend jaar voor PerfectView CRM Online en haar gebruikers.

Vier keer zoveel gebruikers
Eind 2011 noteerde PerfectView bijna 7.000 gebruikers in de CRM Cloud. Terwijl op 1 januari 2011 de stand nog ruim 1.500 was. Dat is een verviervoudiging. Dit is mede te danken aan de groeiende bekendheid van PerfectView Solo: gratis relatiebeheersoftware met volledige CRM functionaliteit.

Ruim 300% meer klanten
PerfectView begon 2011 met 190 betalende klanten. Elke maand sloten zich meer en meer klanten aan, waardoor op de laatste dag van 2011 er 775 klanten op de teller stonden. Onder de nieuwe klanten bevinden zich kleine, middelgrote ?n grote organisaties uit alle branches.

Nieuwe functionaliteiten
Traditiegetrouw konden de gebruikers ook in 2011 rekenen op een Voorjaars- en Najaarsrelease ?n enkele tussentijdse releases. Daardoor zijn gebruikers nu onder andere in staat:

 PerfectView CRM Online naast Internet Explorer ook op Chrome, Firefox en Safari te gebruiken (januari) ?n op de iPad (Voorjaarsrelease)
 te profiteren van de integratie met social media ?n Google Apps (Voorjaarsrelease)
 van alle functionaliteiten gebruik te maken met 1 gebruikerslicentie dankzij de lancering van Solo Plus (juli)
 PerfectView in het Engels en Duits te gebruiken (oktober)
 favoriete onderdelen in 'Mijn werkplek' te slepen en relaties op opgeheven, overleden of inactief te zetten (Najaarsrelease)
 entiteiten in en uit te schakelen (december)
 facturen en herinneringen te genereren en te monitoren of relaties wel of niet hebben betaald (december)
 leden, donateurs en sponsoren vast te leggen (december)

2012: o.a. gratis onbeperkte dataopslag, Mobile en Frans & Spaans
Voor 2012 is de verwachting dat de groei in gebruikers ?n (betalende) klanten verder door zal zetten. De recente beslissing om dataopslag gratis ?n onbeperkt te maken, zal daar ongetwijfeld aan bijdragen. Wat betreft functionaliteit staat 2012 in het teken van onder andere Mobile, nieuwe ondersteunende talen voor gebruikers zoals Frans en Spaans en agenda functionaliteit.

Over PerfectView CRM Online
PerfectView CRM Online is d? Nederlandse Cloud software voor Relatiebeheer, Sales & Klantenservice. Gebruiksvriendelijk, betaalbaar en zonder implementatiekosten. Door een account aan te vragen via www.perfectviewcrm.nl kunt u binnen enkele minuten (gratis) CRM in gebruik nemen en uitrollen naar collega?s. PerfectView brengt CRM Software op de markt sinds 1984. Kijk voor meer informatie op www.perfectviewcrm.nl.






Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerd nieuws in de regio

25-08-2015 - Geslaagde penetratietest voor PerfectView CRM Online
PerfectView is voldoende adequaat beveiligd om weerbaar te zijn tegen digitale aanvallen. Dat concludeert het onafhankelijke en geaccrediteerde Northwave B.V. in het onderzoek op basis van OWASP b

23-05-2012 - PerfectView Android App nu te downloaden in Play Store
De Android App van PerfectView (voor CRM Online) is sinds gisteren te downloaden in de Play Store, nadat de App eerder bij Google werd ingediend ter goedkeuring. Over de Android App van PerfectView

19-04-2012 - Nu beschikbaar: PerfectView iPhone / iPad App v2.0
Recent heeft PerfectView versie 2.0 van de PerfectView iPhone / iPad App ingediend bij Apple ter goedkeuring. Deze versie is vandaag goedgekeurd en nu beschikbaar in de App Store. Ga naar de App St

21-03-2012 - PerfectView bereikt mijlpaal van 1.000 betalende CRM Online
PerfectView, producent en leverancier van Online CRM Software, heeft woensdag 21 maart haar 1.000e betalende klant binnengehaald. Aangezien PerfectView CRM Online in september 2009 werd gelanceerd, he




Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap