Home / Assurantietussenpersoon / Assurantietussenpersoon Bergen / Assurantiekantoor Boon BV / 25% premiekorting bij DAS Rechtsbijstand!

25% premiekorting bij DAS Rechtsbijstand!

Bespaar op juridisch advies. Direct afsluiten - Direct voordeel

In de huidige onzekere tijd is het een geruststellend gevoel dat U altijd terug kunt vallen op gedegen juridisch advies van de specialisten van DAS Rechtsbijstand.

Assurantiekantoor Boon BV te Bergen NH biedt als gevolmachtigde van DAS Rechtsbijstand alle produkten van DAS aan zonder provisie. Dit scheelt U 25% premie.

Met DAS Rechtspartner, een nieuw produkt van DAS, wordt Rechtsbijstand, Incasso en Juridisch advies in ??n produkt gecombineerd.

(Incasso op basis van no-cure-no-pay voor het gehele incasso traject. Dus geen financi?le verrassingen achteraf)

Informeer naar ?w mogelijkheden.

Assurantiekantoor Boon BV - Onafhankelijk intermediair voor Bedrijf & Particulier

tel. 072-5813168
mail: [email protected]


Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerd nieuws in de regio

27-11-2006 - Ondernemer nooit Ziek !!
U bent ondernemer. Continuïteit van uw bedrijf is erg belangrijk. U laat zich niet buitenspel zetten door een griepje. Maar stel dat u door ziekte of een ongeval niet (meer) kunt werken! dat uw in

02-04-2014 - Open Huis beeldhouwer Clemens Driessen, Atelier Brita Seifer
In het weekend van 12 & 13 april houden de beeldhouwer Clemens Driessen, Atelier Brita Seifert en Galerie Pictura “Open Huis”. Zij zullen van ’s-morgens 12.00 uur tot ’s-middags 17.00 uur

25-08-2010 - De beste LED verlichting voor de laagste prijs.
De beste kwaliteit LED verlichting voor de laagste prijs... Wij importeren direct uit China, en verkopen alleen via internet. Op deze wijze blijven de kosten laag, en profiteert u van dit voordeel.

10-02-2009 - SCHILDERIJEN TE KOOP - BERGEN nh
Ook dit jaar kunt U weer terecht in onze kunsthandel in Bergen NH voor een grote diversiteit aan schilderijen. Komt U ook? U bent welkom. Kunsthandel Ineke Aronds in Bergen. Germ de Jong - Japans
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap