Home / Reisorganisaties / Reisorganisaties Rotterdam / Triade Travel, Medium & Therapy / 3 daagse Labyrint Reis 14, 15 & 16 mei 2016

3 daagse Labyrint Reis 14, 15 & 16 mei 2016

Triade Travel, als je durft te groeien.

Labyrint Reizen

De Spiegelkamer en Triade Travel hebben wederom de handen in elkaar geslagen en zijn tot een mooie samenwerking gekomen. Dit keer zijn het de Labyrint Reizen die zij hebben samengesteld.
Tijdens de diverse reizen en reisjes bezoeken we die labyrinten waarvan wij ervaren hebben dat ze een uitstekend hulpmiddel zijn om te komen tot verandering, inzichten of meer ervaren dan wel voelen. Dit zijn zowel labyrinten in Nederland als in Frankrijk.

Wat is een Labyrint?
Een labyrint is een symbool dat al duizenden jaren oud is. Het is gelopen door mensen in vele tijdperken, culturele en religieuze tradities. Er zijn rituelen in gevierd van verschillende aard en betekenis.
Er zijn veel labyrint vormen, de bekendste is het klassieke labyrint dat overal ter wereld gevonden wordt. Daarnaast bestaan er nog vele andere vormen, oude en moderne.
Het labyrint is een ruimte waaraan je je kunt toevertrouwen. Als je je laat leiden door het pad kom je vanzelf in het midden terecht. Al slingerend kom je meerdere malen om het centrum heen, je ziet het steeds liggen en je weet dat jij er uiteindelijk zult komen. Soms denk je er bijna te zijn en dan ben je er opeens weer ver van verwijderd. Het wordt dan ook vaak gezien als symbool voor je levensweg. Het labyrint leent zich dan ook uitstekend om even je hoofd leeg te maken en rust te vinden. Het is een vorm van (loop)meditatie.

Ook ditmaal hebben wij er weer voor gekozen om van de geëigende paden af te wijken. Het labyrint van Amiens is een uitstekend te lopen labyrint en de energie in deze kerk leent zich bij uitstek als vervolg op de bijzondere energie van St. Quentin. Er is dus, net als bij alle andere reizen, een opbouw in de energie. Daarnaast is het op deze 2 plaatsen minder druk én minder ver reizen, dan bij het bekendste labyrint van Frankrijk de Kathedraal van Chartes.
Wij hebben besloten gebruik te maken van andere mooie energie plekken. Dit heeft een aantal voordelen, namelijk dat het rustiger is en het reizen een stuk korter is.
3 daagse reis naar de Labyrinten van St. Quentin, Amiens & Wernhout
Prijs: ? 349,--
Datum: 14. 15 en 16 mei 2016.
Dit is inclusief vervoer vanaf de Spiegelkamer te Rotterdam en/of Triade Travel te Den Haag en/of Centraal Station Dordrecht en vice versa, 2 overnachtingen in B & B of eenvoudig hotel inclusief ontbijt, op basis van een gedeelde kamer, meditaties en begeleiding.
begeleiding: Loes Blok, Caroline Dekker en/of Petra Portheine.
Maximaal 12 deelnemers voor elke reis
Minder dan 3 deelnemers? vraag naar de mogelijkheden en prijzen
Wil je een kamer voor jezelf, vraag dan naar de toeslag van een 1-persoonskamer.
Verplicht: annuleringsverzekering, reis/ziektekostenverzekering voor de reizen naar Frankrijk





3 daagse Labyrint Reis 14, 15 & 16 mei 20163 daagse Labyrint Reis 14, 15 & 16 mei 20163 daagse Labyrint Reis 14, 15 & 16 mei 20163 daagse Labyrint Reis 14, 15 & 16 mei 20163 daagse Labyrint Reis 14, 15 & 16 mei 20163 daagse Labyrint Reis 14, 15 & 16 mei 2016

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerd nieuws in de regio

20-11-2016 - 9 daagse Unieke reis naar Ierland start 28 juli 2017
Triade Travel en de Spiegelkamer hebben speciale krachtplaatsen uitgezocht die een hoge trilling hebben. En dat niet alleen! Wederom hebben wij 2 nieuwe plekken in het programma opgenomen die bij het

20-11-2016 - 3 daagse Labyrint reis Frankrijk
Tijdens de diverse reizen en reisjes bezoeken we die labyrinten waarvan wij ervaren hebben dat ze een uitstekend hulpmiddel zijn om te komen tot verandering, inzichten of meer ervaren dan wel voelen.

21-11-2015 - 9 daagse Keltische Tour Ierland 2016 let op! vroegboekkortin
Ierland biedt prachtige landschappen, ruimte, rust, stilte, leuke pubs en inns met Ierse muziek, een goede keuken en buitengewoon vriendelijke mensen met humor. Triade Travel en de Spiegelkamer

26-06-2020 - RONDREIS F?R?ER EILANDEN EN IJSLAND
Ga met Horizon Tours mee op een ongelooflijk avontuur naar de Færøer Eilanden en IJsland. Met het schip de MS Norröna varen we van Noord Denemarken eerst naar de bijzondere Fær




Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap