Home / Automatisering / Automatisering Eindhoven / Ictivity BV / 4IP en Frontline Systems vormen samen een communicatie front

4IP en Frontline Systems vormen samen een communicatie front

Persbericht

Eindhoven, 12 oktober 2010

4IP, specialist in high end IP Solutions, gaat samenwerken met Frontline Systems.

Frontline, een ambitieus Nederlands bedrijf dat zich al 20 jaar onderscheidt binnen de telecommunicatie- en contact-center branche, was op zoek naar een partner voor het verzorgen van netwerk audits die inzicht geven in de "kwaliteit" van het data netwerk van haar klanten voor een goede en zorgeloze integratie van haar communicatie oplossingen.

Na een uitgebreid marktonderzoek kwam Frontline Systems uit bij 4IP, een specialist op het gebied van alle zaken die spelen in en rond netwerken. De flexibele werkwijze van 4IP en de hoogwaardige kwaliteit van werken heeft Frontline Systems ervan overtuigd om 4IP als partner in te zetten voor al haar netwerk vraagstukken.

"Voor 4IP betekent de samenwerking met Frontline Systems een waardevolle aanvulling op het gebied van Unified Communications. Unified Communications is een speerpunt binnen 4IP, waar we de komende jaren een sterke focus op willen leggen. Hierbij willen we gebruik maken van partners die een rijke ervaring hebben op het gebied van UC. Het partnership met Frontline Systems sluit perfect aan op deze ambitie", aldus Peter Bazelmans, directeur van 4IP B.V.

Door de samenwerking met 4IP nemen wij weer een stap in het ontzorgen van onze klanten, aldus Rob Fechter, commercieel directeur van Frontline Systems.

Over 4IP: www.4ip.nl
4IP, onderdeel van Ictivity Holding, houdt zich bezig met alle onderdelen van de netwerkomgeving welke gerelateerd zijn aan IP communicatie. Het aandachtsgebied stopt niet op laag 3 of 4 van het OSI model, maar daar waar raakvlakken liggen met servers, applicaties of andere systemen wordt dit meegenomen. Vooral als er problemen of vraagstukken zijn op LAN/WAN niveau, wordt er met een helikopterview naar het netwerk gekeken.

De diensten bestaan uit IP consultancy, VoIP, netwerk audits, netwerk-ready scans voor voice-toepassingen (beoordelen of een netwerk geschikt is voor VoIP), 24/7 support diensten en projecten (advies & engineering). 4IP biedt haar diensten ook aan aan partners welke zich specialiseren in Connectivity.

Over Frontline:
Frontline is een ambitieus Nederlands bedrijf dat zich al 20 jaar onderscheidt binnen de telecommunicatie- en contact-center branche. Frontline Systems biedt een scala aan producten en diensten, waaronder het zelf ontwikkelde Flow concept waarmee Frontline Systems haar relaties mee ondersteunt.
Het vlaggenschip van Frontline Systems, als elite partner van Interactive Intelligence, is het Customer Interaction Center (CIC), dat niet alleen meerdere media kan routeren (zoals spraak, webchats, email, fax en sms), maar ook thuiswerken of mobiel werken ondersteund.

Over Ictivity:
Ictivity is een onafhankelijke Nederlandse ICT dienstverlener met vestigingen in Eindhoven, Amsterdam en Rotterdam. Meer dan 100 ervaren medewerkers zorgen voor hoogwaardige ICT advies- en implementatiediensten op het gebied van infrastructurele oplossingen.

De kernactiviteiten van Ictivity bestaan uit:
- Consultancy: advies en implementatie gericht op infrastructurele ICT oplossingen
- Staffing: detachering & outtasking
-Training: ICT gerichte opleidingen
- Managed Services: In delen of totaal ontzorgen van organisaties

Ictivity is actief binnen de overheid, semi-overheid en de zakelijke markt. Ictivity bedient voornamelijk grotere organisaties met een eigen ICT afdeling. De eigen ICT afdeling voert het dagelijkse beheer uit en Ictivity wordt ingeschakeld bij ICT advies, 3e/4e lijns werkzaamheden en niet structurele zaken zoals projecten en bij storingen aan de ICT infrastructuur. Ictivity verkoopt geen hard- of software en kan op die manier ook haar onafhankelijkheid als ICT dienstverlener waarborgen.

Kijk voor meer informatie op www.ictivity.nl

Ictivity Groep
Postbus 7066
5605 JB EINDHOVEN
Tel: 088 - 428 4848
website : www.ictivity.nl


Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerd nieuws in de regio

12-10-2010 - Woonvisie kiest voor Ictivity bij revisie netwerk- en werkpl
Woningcorporatie Woonvisie uit Ridderkerk gaat in zee met Ictivity voor revisie van haar complete netwerk- en werkplekomgeving. Woonvisie heeft een ICT omgeving die toe is aan modernisering. Samen

07-09-2010 - 4IP behaalt Cisco Premier Partner Status
4IP, specialist in high end IP Solutions heeft de premier partner status bij Cisco behaald. Dit is slechts weggelegd voor 29 specialisten in Nederland. “Deze status benadrukt ons kennishuis concept

01-04-2010 - Ictivity implementeert nieuwe storage bij Nederlands Institu
Het SAN bij het NIFV bleek niet voldoende capaciteit meer te bieden. In overleg tussen het NIFV en Ictivity is besloten om te migreren naar een nieuw SAN. Het nieuwe SAN biedt een betere schaalbaarhei

25-01-2022 - Expat Mortgage Advice
Are you looking for information about applying for an expat mortgage in the Netherlands? Personce specializes in providing advice on financial matters, including mortgages for expats. There are severa
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap