Home / Advocaat / Advocaat Veghel / ARPA bouw- en omgevingsadvocaten / Aftrap netwerkontbijten ARPA ondernemersadvocaten najaar 2010!

Aftrap netwerkontbijten ARPA ondernemersadvocaten najaar 2010!

VEGHEL ? ARPA ondernemersadvocaten is na de zomerstop weer van gestart gegaan met haar netwerkontbijten. De ontbijtsessies die een jaar geleden van start gingen, zijn een succes en blijven op het programma van ARPA ondernemersadvocaten staan. Het eerste ontbijt na de zomerstop was afgelopen week dan ook weer een feit. Ondernemers uit de regio kunnen kosteloos deelnemen aan deze ontbijtsessies.

Op 6 oktober jl. vond in de Diner van ARPA ondernemersadvocaten weer een netwerkontbijt plaats. Zoals bij iedere bijeenkomst ging ook deze keer weer een boeiende presentatie aan het ontbijt vooraf. De presentatie, gegeven door mr. Raymond Arnoldus, met als titel ?Eigendomsvoorbehoud; zekerheid bij levering van goederen?? werd door de gasten als interessant ervaren. Mr. Raymond Arnoldus houdt zich in de dagelijkse praktijk ondermeer bezig met zekerheden en faillissementen. Hij maakt deel uit van het team Bierens Insolventie Advocaten, een onderdeel van de Bierens Group waar ook ARPA ondernemersadvocaten deel van uitmaakt. Het onderwerp eigendomsvoorbehoud is voor hem gesneden koek. ?In de dagelijkse praktijk kom ik dit onderwerp vaak tegen tijdens faillissementen. Vooral wanneer betalingen uitblijven gaat men op zoek naar oplossingen om in ieder geval weer over de goederen te kunnen beschikken.?
Na afloop nuttigden de gasten hun ontbijt en bespraken zij het onderwerp met elkaar en met de advocaten van ARPA. Mr. Raymond Arnoldus beantwoordde de vragen van de gasten en voorzag hen van de nodige nuttige en praktische tips. Als cadeautje ontvingen de gasten een boekje met tips & trucs met betrekking tot het onderwerp.

De volgende bijeenkomst met als titel ?Voor welke subsidies kan mijn onderneming in aanmerking komen?? zal 3 november plaatsvinden. Tijdens dit ontbijt zal drs. Frank de Winter van TDW advies uit Uden bekende en minder bekende subsidiemogelijkheden die door ondernemers aangevraagd kunnen worden nader toelichten.
Meer informatie over deze bijeenkomst is te lezen op www.arpa-advocaten.nl onder het kopje ?kennis delen? welke te vinden is onder het onderwerp ?over ons?. Ge?nteresseerden kunnen zich hier aanmelden voor deelname aan het ontbijt.

Indien u meer informatie wilt over ARPA ondernemersadvocaten kijk dan op www.arpa-advocaten.nl of neem contact op via tel. 0413 ? 311755.

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerd nieuws in de regio

14-02-2011 - Netwerkontbijt "Krediet of niet?" op 23-02-2011
“Krediet of niet?” Datum: woensdag 23 februari 2011, 7.30 – 9.00 uur Door: de heer Frank Schuurmans Banken lijken anders in de wedstrijd te zitten dan in de jaren voor de krediet- en econom

01-09-2010 - Netwerkontbijt: “Werkgeversaansprakelijkheid is dichter
“Werkgeversaansprakelijkheid is dichterbij dan u denkt!” Datum: woensdag 1 december 2010, 7.30 – 9.00 uur Door: de heer mr. Pim van Zwijndregt en de heer mr. Sander Leeman Als u weleens me

31-08-2010 - Netwerkontbijt “Voor welke subsidies kan mijn ondernemi
“Voor welke subsidies kan mijn onderneming in aanmerking komen?” Datum: woensdag 3 november 2010, 7.30 – 9.00 uur Door: de heer drs. Frank de Winter van TDW Advies Drs. Frank de Winter van

27-08-2010 - Netwerkontbijt “Eigendomsvoorbehoud; zekerheid bij leve
Netwerkontbijt “Eigendomsvoorbehoud zekerheid bij levering van goederen?” Datum: woensdag 6 oktober 2010, 7.30 – 9.00 uur Door: de heer mr. Raymond Arnoldus Veel ondernemers leveren zaken e
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap