Home / Juridisch advies / Juridisch advies Amsterdam / Hoeben Juridisch Advies / Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden

Opstellen, controleren en/of verbeteren

Bent u startend ondernemer of ZZP'er en wilt u algemene voorwaarden laten opstellen, controleren of laten verbeteren tegen een gunstig tarief?

Zoek dan niet verder. U bent bij Hoeben Juridisch Advies namelijk aan het juiste adres.

Goede algemene voorwaarden kunnen veel opleveren mits deze goed zijn opgesteld. Zo kunt u met algemene voorwaarden de diverse risico's die komen kijken bij het ondernemen uitsluiten. Om deze reden is het dan ook van groot belang dat er geen belangrijke zaken over het hoofd gezien worden. Zo kunt u veilig zaken doen en zich met een goed gevoel bezig houden met wat er écht toe doet, namelijk ondernemen.

Onze juriste staat u graag bij met kennis op het gebied van de actuele wet- en regelgeving en maakt de algemene voorwaarden volledig op maat. Geen onderneming is natuurlijk hetzelfde.

Voor het opstellen, controleren op juistheid en actualiteit, of laten verbeteren van de algemene voorwaarden wordt een betaalbaar en aantrekkelijk uurtarief van ?90,00 (exclusief BTW) gehanteerd.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Aarzel dan niet en neem direct contact met ons op via het contact formulier of per email of telefoon. Wij streven ernaar om u binnen 24 uur van een reactie te voorzien.

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerd nieuws in de regio

04-12-2018 - Betaalbare fotostudio of opslagruimte te huur in Amsterdam
Bedrijfsruimte, 10 m2 voor ?139,00 per maand Deze bedrijfsruimte bevindt zich op de begane grond, is voorzien van een houtenvloer. Er is geen daglicht, ideaal voor een fotostudio of bergruimte.

27-11-2018 - Java Vacatures
Tegenwoordig is het aanbod op het gebied van Java Vacatures in de de markt enorm. Dit kan voor een ontwikkelaar die op zoek is naar de volgende stap in zijn/haar carrière best een uitdaging zij

20-11-2018 - Nette betaalbare bedrijfsruimte zonder daglicht in Amsterdam
Bedrijfsruimte, 10 m2 voor ?139,00 per maand Deze bedrijfsruimte bevindt zich op de begane grond, is voorzien van een houtenvloer. Er is geen daglicht, ideaal voor een fotostudio of bergruimte.

06-11-2018 - Mooie betaalbare bedrijfsruimte te huur in Amsterdam
Nieuwe Hemweg 4 C ? 1ste etage: Bedrijfsruimte, 18,5 m2 voor ? 193,73 per maand De ruime bedrijfsruimte bevindt zich op de eerste etage en heeft een mooi hoog plafond met een industriële uitstral
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap