Home / Dienstverlening / Dienstverlening Eersel / Mira Recherche & Adviesbureau / Alimentatie onderzoek

Alimentatie onderzoek

Mira recherche & Aviesbureau

Scheiden als er kinderen in het spel zijn is een pijnlijke zaak. Als de scheiding achter de rug is en u het vermoeden heeft dat u onterecht of teveel alimentatie betaalt, wordt de situatie er nog vervelender op. Voorbeelden zijn een ex-partner die inmiddels met iemand anders samenwoont, opnieuw getrouwd is of een ander arbeidscontract heeft. Zet deze vermoedens nu om in harde feiten met onze hulp.

Hoe gaat een prive detective te werk bij een alimentatie-onderzoek?

Mira Recherche & Adviesbureau kan een alimentatie-onderzoek voor uitvoeren, waarbij de onderste steen naar boven wordt gehaald over de (nieuwe) situatie van uw ex-partner. Uiteraard werken wij nauw samen met uw advocaat zodat wij efficient kunnen (samen)werken. Een privé detective zal de ex-partner gedurende enige tijd schaduwen, waardoor het al snel duidelijk zal worden waar hij of zij woont, of de situatie gewijzigd is en of er sprake is van een vaste baan. In het laatste geval kan er ook contact worden gezocht met de werkgever van de betreffende persoon. Zo wordt vastgesteld of er zich veranderingen hebben voorgedaan in de situatie van de ex-partner.

Naast het schaduwen van uw ex-partner zal de prive detective allerlei andere informatie nagaan. Naast bijvoorbeeld het achterhalen of de ex-partner een baan heeft, kan zo ook worden onderzocht of de nieuwe relatie waar hij of zij in is dermate serieus is dat de financiële situatie is veranderd. Al deze informatie zal aan u worden overlegd zodat u een helder overzicht heeft waarmee u de huidige alimentatie via de officiële wegen kan laten veranderen.

Omdat wij aan alle wettelijke eisen voldoen kan het rapport gebruikt worden voor juridische stappen. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Aan de hand van de situatie kunnen u ook in contact brengen met een van onze externe en onpartijdige partner, die als mediator (een bemiddelaar) kan optreden.

Ons werkterrein breidt zich zelfs uit in omgeving Alkmaar, Almere, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Den Haag, Deventer, Dordrecht, Breda, Ede, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Haarlemmermeer, Leiden, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zaanstad, Zoetermeer, Zwolle.Alimentatie onderzoek

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerd nieuws in de regio

26-08-2016 - Voorspellen toekomstige omzet dienstverleners
Met deze Excel applicatie kan je op 3 verschillende manieren de toekomstige omzet van dienstverleners berekenen. De omzet wordt per maand berekend over 4 jaren. Deze gegevens zijn uitstekend te gebr

15-05-2015 - Bouwkundige keuring van woningen
Bouwkundige keuring(vlgs. NEN 2767): - Aankoopkeuring - Verkoopkeuring - NHG-keuring - Opleveringskeuring - Deelinspectie - Meerjarige onderhoud (MJOP / MJOB)

12-03-2015 - Producten en Diensten
Evenementen Een evenement is voor ons een gelegenheid die wij verzorgen van A tot Z waarmee we u volledig ontzorgen. De doelgroep, de doelstelling, maar natuurlijk ook de juiste sfeer en het budget z

02-06-2014 - Annuiteiten hypotheek
Een Excel applicatie met uitgebreide handleiding in de applicatie, maar ook on-line. De applicatie berekent de netto lasten van een hypotheek. Houdt rekening met de verschillende belasting schijve
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap