Home / Kinderopvang / Kinderopvang Waalwijk / Kinderopvangkompas / Analyse kinderopvang

Analyse kinderopvang

Www.kinderopvangkompas.nl

Kinderopvangkompas wil een geheel nieuwe dienst aanbieden voor de kinderopvangbranche. Deze dienst bestaat uit het adviseren van kinderopvangorganisaties wat betreft hun gehele bedrijfsvoering, processen en elk ander organisatorisch vraagstuk.

Uit onze ervaring is gebleken dat er binnen de kinderopvang veel vraag is naar organisatorisch advies. Dit komt mede doordat men binnen de kinderopvang met veel partijen te maken hebben, van ouder, kind, tot medewerkers, leveranciers, de Belastingdienst, ARBO, Jeugdzorg tot de bank en de gemeente. Maar ook omdat werkprocessen binnen een kinderopvangorganisatie veel raakvlakken hebben met elkaar, en deze goed op elkaar moeten worden afgestemd. Daarbij is de dienstverlening op dit moment vaak alleen gericht op een specifiek deelgebied of proces, terwijl juist de samenhang met andere gebieden en werkprocessen heel belangrijk is. Hierin ligt de meerwaarde van de Kinderopvangkompas. Wij werken gericht naar verbeteringen en oplossingen binnen uw huidige bedrijfsvoering waarbij een persoonlijke aanpak en betrokkenheid voorop staat!

Wat doet Kinderopvangkompas?
Zoals gezegd willen we advies aanbieden gericht op de totale bedrijfsvoering van kinderopvangorganisaties. Het adviestraject bestaat uit een inventarisatie van de huidige bedrijfsvoering door middel van een online quickscan. Deze scan bestaat uit een online vragenlijst waarmee een beeld wordt verkregen van de huidige bedrijfsvoering. Aan de hand van deze resultaten kunnen we een kort advies uitbrengen welke verbeteringen er mogelijk zijn binnen de organisatie. In het kort willen we werken van een huidige situatie naar een gewenste situatie. De uiteindelijke doelstelling is om alle deelprocessen zo optimaal mogelijk op elkaar aan te sluiten zodat een effici?nte en effectieve bedrijfsvoering mogelijk wordt gemaakt.

Voor een verdere uitwerking, een diepgaandere analyse of juist voor het (her)inrichten van de kinderopvangorganisaties kunnen wij u in samenwerking met verschillende partners van dienst zijn. Daarbij willen we als onafhankelijke partij een brug vormen voor u als klant naar een van onze partners. De meerwaarde hiervan is dat wij inzicht hebben in de huidige bedrijfsvoering en dat wij met dit inzicht een brug vormen naar een passende partner om daarmee een gewenste situatie te bereiken. Daarnaast kunnen we als Kinderopvangkompas ons ook sterk maken voor de branche.

De naam Kinderopvangkompas
Er is natuurlijk niet zomaar voor de naam Kinderopvangkompas gekozen. Een kompas is een navigatie-instrument ter bepaling van de richting. Wij willen voor u het kompas zijn voor al uw organisatorische vraagstukken en daarvoor sturen wij u de juiste richting in.


Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

0 van 5 sterren gebaseerd op 0 reviews

Gerelateerd nieuws in de regio

09-02-2016 - U bent niet meer gelukkig in uw relatie?
Neem dan vrijblijvend contact met me op. Ik regel uw scheiding graag voor u. U kunt mij bereiken op mijn website www.infojustmovingon.nl of via telefoonnummer 06-14026677. Ik hoor u graag!

09-11-2015 - Bas Willemse behaalt Cloud Accountant Certificering (NL) van
Ons kantoor ondersteunt al vele jaren bij gebruikersvragen en het inrichten van administraties van verschillende boekhoudsoftware. De software van Muis Software is daarbij al jarenlang een specialitei

06-11-2015 - Wordt klant en ontvang het boek ?Groente uit Zee? van Lisett
Lisette Kreischer: Word jij vóór 31 december 2015 klant van Twan van de Wiel boekhouding, dan ontvang je gratis een exemplaar van mijn nieuwe kookboek Groente uit Zee. En geloof me, Twan

06-11-2015 - Klant aan het woord: Stefan Klop en Michel Mosterd van Delta
Op 1 december a.s. opent Delta Airsoft Events B.V. haar deuren in Waalwijk, met maar liefst 2.000 m2 aan indoor Airsoft plezier. In klant aan het woord deze keer Stefan Klop en Michel Mosterd, die ver
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap