Home / Onbekend / Onbekend Den Haag / Marqit / Apotheekspam als nieuwsflash

Apotheekspam als nieuwsflash

G Data constateert toename in misbruik van actuele onderwerpen door spammers

Waar twee weken geleden ongeveer drie miljoen spamberichten rondgestuurd werden met als onderwerp de IJslandse vulkaan Eyjafjallajoekull, constateert G Data nu dat het misbruiken van actuele onderwerpen onder een specifieke groep spammers inmiddels de vaste procedure is.

De beveiligingsexpert identificeerde verschillende onderwerpen die door aan louche online apotheken gerelateerde spamverstuurders worden ingezet om spamfilters te omzeilen en de aandacht van ontvangers te trekken. Deze spammails lijken afkomstig te zijn van Russische e-mailadressen en doen zich voor als nieuwsbrief van MSN.
http://www.marqit.nl/newsitem.aspx?id=8503

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

0 van 5 sterren gebaseerd op 0 reviews

Gerelateerd nieuws in de regio

07-11-2011 - PROSECCO D.O.C. - Cantine Produttori Meolo
Prosecco blijft een interessante wijn, die naast de normale verkoop, ook veelvuldig als geschenk wordt gekozen. Wij zijn dan ook verheugd u onze nieuwe aanwinst te kunnen aanbieden. PROSECCO D

30-09-2015 - Www.sandravanuffelen.nl
Ik ben professioneel visagiste en haarstyliste voor fotoshoots, commercials, videoclips, bedrijfsfilms, bruidsarrangementen etc. Kijk op mijn site voor mijn portfolio; www.sandravanuffelen.nl.

27-07-2010 - Nieuwsbrief OVH
Voor alle nieuws en ontwikkelingen raadpleeg onze website www.ovh.nl

09-12-2009 - Webbureau Plag is verhuisd!!
Na maandenlange voorbereiding was het vrijdag 20 november eindelijk zo ver: de verhuizing van Webbureau Plag!! Het Plagteam heeft zich deze dag hard ingezet om al de gehele inboedel over te brengen na
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap