Home / Website / Website Zevenaar / Cherall / Audio QR-Codes

Audio QR-Codes

Be scant, and be heard

Wil je écht opvallen met je QR-code? Gebruik dan de nieuwe sound QR-codes waar geluid aan toegevoegd kan worden, zoals gesproken tekst of/en een MP3 file. Iedereen met een smartphone kan je boodschap horen.
De mobile landingspagina waar je met deze soort QR-code opkomt, kan jouw logo, een afbeelding/foto, titel, omschrijving, email, click to call telefoonnummer, links, video, map en social media bevatten. Er is zelfs een speciale module voor makelaars.
Deze QR-codes hebben een hogere scan ratio omdat ze de klanten motiveren om ze te scannen, jouw boodschap horen, informatie zien en je call to action sneller opvolgen.

Voorbeelden van sound QR-codes zijn:
Producten:
Gebruik ze op verpakkingsmateriaal of advertentie.
Makelaars:
Gebruik ze op marketingmateriaal, de verkoopborden, brochures en flyers, advertentie. Gebruik ze in iedere kamer om een audio rondleiding te geven?handig bij open huizen dag!
Kunstenaars/Galeries:
Gebruik ze om bijvoorbeeld bij je kunstwerk meer informatie hierover te kunnen vertellen. Zo zou je bijvoorbeeld foto's en video?s kunnen toevoegen die gebaseerd zijn op het kunstwerk, bijvoorbeeld de streek waar het gemaakt is, enz. Een contactpagina, websiteadres, informatie over de kunstenaar enzovoorts.
Musea:
Ook voor museums is dit een originele en nuttige manier om extra informatie bij de kunstwerken te kunnen geven. Je zou ook een QR-rondleiding kunnen geven hiermee. En ook een QR-spel voor kinderen. Je zou bijvoorbeeld een vragenspel of een speurtocht kunnen maken met de audio qr-codes.




Audio QR-Codes

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerd nieuws in de regio

19-10-2013 - Webshops
Steeds vaker worden aankopen online gedaan. Dus als jij ook wilt profiteren van het succes van online shoppen… open dan je eigen online winkel.

19-10-2013 - Responsive Webdesign
Doordat het gebruik van smartphones en tablets gigantisch toeneemt, wordt een website die goed leesbaar en te navigeren is op een tablet en smartphone steeds belangrijker. Als een website niet is aang

05-02-2020 - Dragon-Design
Bij Dragon-Design in Zutphen, Gelderland, bent u aan het juiste adres voor ontwikkeling en onderhoud van websites, hosting en domeinnaam registratie en voor zoekmachine optimalisatie van uw website.

06-12-2018 - WordPress Basis website voor slechts 99 Euro
Als je een idee hebt dan wil je dat natuurlijk ook zo snel mogelijk online zetten. Met het WordPress basis pakket krijg je een professionele website waar je direct mee aan de slag kunt. Een WordPr




Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap