Home / Auto / Auto Hoorn / B&S Autoaanpassing BV / B&S Autoaanpassing nu ook in Amersfoort

B&S Autoaanpassing nu ook in Amersfoort

Nieuwe locatie voor uniek autoaanpasbedrijf

Autoaanpasbedrijf B&S Autoaanpassing heeft per 1 september een vestiging geopend in Amersfoort.

B&S, met vestigingen in Noord-Holland, past al meer dan 30 jaar auto?s aan voor mensen met een lichamelijke beperking.
Dit kunnen relatief eenvoudige aanpassingen zijn als een gaspedaal aan de linkerkant als het rechterbeen niet meer goed functioneert, of complete handbediening met gas en rem aan het stuur gemonteerd. Maar ook zeer complexe aanpassingen als met een rolstoel achter het stuur de auto bedienen (gas geven, remmen en sturen) met een elektronische joystick worden bij de unieke bedrijf uitgevoerd.

Vanuit de nieuwe locatie aan de Xenonweg worden tevens aangepaste rolstoelauto?s verkocht en verhuurd, zowel in handgeschakelde uitvoering als automaat.

Onderdeel van B &S vormt autorijschool Onbeperkt in Beweging; een rijschool die zich speciaal richt op kandidaten met een lichamelijke beperking. In overleg met het CBR wordt er naar gestreefd iedere kandidaat, ongeacht zijn of haar beperking, het rijbewijs te laten behalen. Er wordt gebruik gemaakt van een speciale lesauto die om te bouwen is voor iedere kandidaat met een lichamelijke handicap.

In de ruime en moderne showroom staan een groot aantal speciale autostoelen voor mensen met rugklachten of andere zitproblemen in de auto. Diverse merken en modellen zorgen voor een uitstekende pasvorm voor iedere lichaamsbouw.
De aanwezige specialisten op het gebied van goed zitten kunnen indien gewenst deze stoelen individueel op maat aanpassen, maar het aanpassen van uw eigen autostoel is ook een mogelijkheid. Denk eens aan een extra lendesteun, een armsteun of het verhogen van het zitvlak.

Kortom een uniek bedrijf met specialisten op het gebied van autostoelen, autoaanpassingen en rijopleidingen voor gehandicapten.
U bent van harte welkom bij B&S aan de Xenonweg 7a in Amersfoort (De Isselt). Telefoon 033 ? 7440220. Kijk ook eens op de website www.onbeperktinbeweging.nl.






Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerd nieuws in de regio

17-11-2011 - Verwarmde kleding bij B&S
B&S Rolstoelwinkel heeft de nieuwe collectie, seizoen 2011/2012, van Blazewear verwarmde kleding in huis. De nieuwste modellen verwarmde handschoenen, shawls en bodywarmers. Comfortabel en met verbete

05-10-2011 - B&S partner VB Airsuspension
Luchtvering wordt meer en meer een belangrijk aspect in de lichte bedrijfswagenbranche. Of dit nu voor meer comfort is, voor betere stabiliteit of voor een mogelijkheid om een voertuig makkelijk te ku

30-08-2011 - Rolstoel huren
Vanaf heden verhuurt B&S handbewogen, opvouwbare rolstoelen. Ideaal als u voor een korte periode gebruik wilt maken van een rolstoel! De huurprijs bedraagt € 10,- per dag. U betaalt een borg van

05-05-2011 - B&S introduceert Iron Horse
Iron Horse is de naam van een serie extra sterke 24 uurs stoelen. Echte werkstoelen voor continue gebruik door verschillende personen in bijvoorbeeld meld- en controlekamers. De Iron Horse stoelen




Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap