Home / Dieren / Dieren Rijswijk / Dog Mind Treats / Bachbloesem

Bachbloesem

Geestelijke ondersteuning

Vaak denken mensen bij de woord bachbloesem aan iets zweverigs. Dit is echt onterecht en zal ik uitleggen wat Bachbloesems zijn en bij welke 'problemen' het uw hond kan ondersteunen. Bachbloesems verdienen aandacht. Het helpt namelijk echt.

Bachbloesems zijn zowel voor mensen als voor dieren. Deze bloesems zijn 100% veilig en hebben geen bijwerkingen. U kunt de bloesems niet overdoseren en ze werken niet verslavend. De bloesems kunnen ook gebruikt worden in combinatie met medicatie.

Maar wat is een Bach bloesem nou precies.
Bachbloesems remedie zijn vloeibare plantenextracten die positief inwerken op de emoties. Een Bachbloesem heeft de eigenschap om negatieve emoties om te buigen in hun positieve pool. Bijvoorbeeld: Iemand met een minderwaardigheidsgevoel zal na het innemen van een bepaalde bachbloesem weer in zichzelf gaan geloven en met meer zelfvertrouwen de zaken weer kunnen aanpakken.
Bachbloesems kan je inzetten bij honden die bijvoorbeeld overmatig blaffen, onzindelijkheid, vuurwerk, verlatingsangst, stress, bange honden. Dit zijn een aantal voorbeelden waarbij bachbloesem kunnen helpen.

Hoe gaat het in z'n werk.
Nadat u contact met mij heeft opgenomen, zal er een kennismakingsgesprek volgen. Tijdens dit gesprek kunt u aangeven waar u denkt dat het probleem ligt. Ik zal de hond observeren en desnoods een stukje wandelen, zodat ik een beter beeld van uw hond en het probleem krijg. Bij u thuis kan ik meteen een bloesem mix maken voor uw hond. U doet ongeveer een maand met een flesje. De dosering is als volgt: 6 x 4 druppels gespreid over de gehele dag of extra druppeltjes op moeilijke momenten. U kunt de druppeltjes in hun eten of drinkwater mengen, op een snoepje doen of op hun snoet wrijven.

Bachbloesems werken echt.
Toen onze hond bij ons kwam had hij last van verlatingsangst. Eerst moest ik er achter komen hoe erg deze verlatingsangst was. Deze verlatingsangst uitte zich bij onze hond in huilen.
Ik heb mijn hond behandeld met bachbloesems en hij vindt het nog steeds niet leuk om allen te zijn, maar hij huilt niet meer.

Heeft u nu het idee dat uw hond ondersteuning kan gebruiken bij één van de hierboven genoemde voorbeelden, dan kunt u contact met mij opnemen via mijn mailadres.



Bachbloesem

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerd nieuws in de regio

23-08-2018 - Uitlaatservice
Als u uw hond een leuke en een uitdagende wandeling wilt bezorgen samen met andere honden. Dan bent u bij mij aan het juiste adres. Ik wandel in kleine groepen van max 4 honden (inclusief mijn eigen h

23-08-2018 - Dog buddy
Iedereen kent de hulphond. De hulphond wordt bij mensen ingezet, bij verschillende problemen. Echter is het wel zo dat de \'echte\' hulphond ingezet wordt bij mensen met een lichamelijke bep

23-08-2018 - Hersenwerk voor honden
We kennen het allemaal wel; het is slecht weer en u heeft eigenlijk geen zin om met uw hond een uur tot anderhalf uur te gaan wandelen. Of is uw hond is een beetje bang voor de dierenarts of trimsalon

23-08-2018 - Hondenkoekjes
Zelf maak ik sinds kort hypoallergene/biologische hondenkoekjes. Dit idee is ontstaan omdat mensen tegenwoordig steeds bewuster gaan eten. Ook zijn er mensen die niet alle voedingsstoffen kunnen verdr




Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap