Home / Administratiekantoor / Administratiekantoor Groenekan / Beace / Beace gaat naar de Week van de Ondernemer. Jij ook?

Beace gaat naar de Week van de Ondernemer. Jij ook?

Over 2 weken barst de Week van de Ondernemer weer los in de Jaarbeurs in Utrecht. Op dit grootse event komen duizenden ondernemers bij elkaar om ge?nspireerd te worden door topsprekers uit het bedrijfsleven, de politiek, de wetenschap en de media. En waar inspiratie en ondernemers samenkomen, draagt Beace ook graag haar steentje bij.

Zo is Beace door ING gevraagd om als expert deel te nemen aan de inspiratiesessies over gamification. Hoe pas je gamification toe in je bedrijf en wat levert het op? Drie dagen lang zullen we in vier korte sessies van ca. 10 minuten onze visie en ervaringen delen. Nieuwsgierig? De inspiratiesessies worden gehouden op 9, 10 en 11 april tussen 12.00 en 16.00 uur.

Als partner van Exact Online zijn we daarnaast aanwezig op de stand van Exact om vragen van ondernemers te beantwoorden en meer over onze werkwijze te vertellen.

We hebben erg veel zin om tijdens dit event in gesprek te gaan met ondernemers. We wisselen graag kennis en ervaringen uit, dus ben jij ook op de Week van de Ondernemer? Kom gerust even een praatje maken, dat vinden we leuk :)

Heb je je nog niet aangemeld en heb je zin in een inspirerende dag met collega-ondernemers? Laat het ons weten, we sturen je graag onze relatiecode toe. Inschrijven voor de Week van de Ondernemer is gratis, maar let wel op: de inschrijving gaat hard, er zijn nog maar een paar plaatsen beschikbaar.

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerd nieuws in de regio

08-11-2006 - Administratiekantoor P. Visser werkt met online boekhoudprog
Administratiekantoor P. Visser te Bunschoten-Spakenburg werkt met een online boekhoudprogramma waarmee de klanten hun eigen administratie vanachter hun bureaustoel kunnen bekijken en zelf mee kunnen b

13-10-2015 - Gekoeld transport
Wij zijn in het bezit van een VW Caddy voor het verzorgen van gekoeld vervoer. Interesse: neem contact met ons op.

26-04-2024 - Titel: De toekomst van bedrijfswagens: Elektrificatie of fin
Als eigenaar van een lekdetectiebedrijf weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om mobiel te zijn. Mijn diesel bestelwagen is mijn trouwe metgezel geweest tijdens vele ritten door steden op zoek

31-01-2024 - Nieuw binnen Spano plaat
Mooie strakke watervaste spano plaat Dikte: 18 mm Breedte: 61 cm Lengte: 244 cm Veer en groef rondom TG4 Veel gebruikte plaat voor wanden of vloeren. Nu heel voordelig geprijsd, zie website
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap