Home / Persen / Persen Doetinchem / Holga Metaaltechniek BV / Bedrijfsuitbreiding van Holga Metaaltechniek te Doetinchem

Bedrijfsuitbreiding van Holga Metaaltechniek te Doetinchem

Productie van onderdelen van gereedschappen zoals matrijzen, stempels en machines

In de zomer van 2008 heeft Holga metaaltechniek BV een flinke bedrijfsuitbreiding ondergaan door de overname van een fijnmechanisch bedrijf.

Kende Holga al een fors leveringspakket aan diensten binnen de fijnmechanische sector der techniek, de komst van diverse cnc gestuurde draad-, zinkvonk en slijpmachines doet de mogelijkheden in klantspecifieke wensen flink uitbreiden.

Ons bedrijf spitst zich toe op toelevering van klantspecifieke hoogwaardige gereedschappen en onderdelen en/of ontwerp van complete innovatieve gereedschappen zoal matrijzen, stempels en machines.






Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerd nieuws in de regio

06-12-2018 - WordPress Basis website voor slechts 99 Euro
Als je een idee hebt dan wil je dat natuurlijk ook zo snel mogelijk online zetten. Met het WordPress basis pakket krijg je een professionele website waar je direct mee aan de slag kunt. Een WordPr

21-03-2015 - Meubels in showroom geplaatst
Onlangs zijn een aantal meubels van Eigentijdse Design Meubelen in een showroom van een meubelzaak in Gelderland geplaatst. Bent u hierin ook geïnteresseerd, neem dan even contact met ons op.

17-03-2015 - Steigerhouten meubelen
Sinds kort hebben het assortiment uitgebreid met meubels die in zijn geheel bestaan uit nieuwe, geschaafde steigerplanken. Deze meubels zijn geschikt voor binnen, maar ook zeker voor buiten.

28-07-2014 - Administratie
Het voeren van een goede financiële administratie is niet alleen een wettelijke verplichting, een goed ingerichte boekhouding geeft jou ook inzicht in, en informatie over de bedrijfsvoering. Hans




Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap