Home / Bedrijfsuitje / Bedrijfsuitje Ulrum / Buitengewoon Events! / Bedrijfsuitjes Evenementen Schiermonnikoog

Bedrijfsuitjes Evenementen Schiermonnikoog

Boek nu een spectaculair teamuitje met uw bedrijf naar Schiermonnikoog of de wadden

Organisatie van bedrijfsuitjes, familieuitjes & schoolreisjes

Buitengewoon Events! kan in samenwerking met u of met uw bedrijf een programma volledig naar wens invullen en boeken. Om deze dag zo aangenaam voor iedereen mogelijk te maken gaat in de meeste gevallen iemand van het organisatiebureau mee ter begeleiding. Of het nu gaat om een bedrijfsuitje, familieuitje of schoolreis op Schiermonnikoog, Eelde Paterswolde of het Lauwersmeergebied, wij bieden het allemaal.

Waarom via Buitengewoon Events!....?

Wij zijn de enige organisatie die beschikken over de planning van een aantal schepen voor een overtocht naar Schiermonnikoog of elders op het Wad. Zo kunt u uw teamdag bijvoorbeeld beginnen met een rondvaart over de wadden, te lunchen op een zandplaat of te kijken naar de zeehonden die liggen te zonnen.

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

0 van 5 sterren gebaseerd op 0 reviews

Gerelateerd nieuws in de regio

17-06-2019 - Anti Aging behandeling
De diamond anti age behandeling van Bernard Cassiere is een zeer bijzondere en effectieve behandeling. Duur is 2 uur incl huidadvies en huidanalyse Het verstevigt direct de huid en het resultaat is e

15-06-2019 - Walking Billboard huren - WalkingBillboard.nl
Walking Billboard promotie. Breng je reclame direct bij de doelgroep, met onze Walking Billboard promotor. Walking Billboards zijn geschikt voor cultuurverspreiding en commerciële doeleinden.

26-05-2019 - Bedrijfsbanners
Onlangs \'n ontwerp gemaakt voor \'n banner van mijn bedrijf.

26-05-2019 - Virtual Reality
Ik heb onlangs \'n Virtual Reality bril gekocht van het merk Oculus Rift. Daarmee kan ik in mijn modellen van sketchup rondlopen.
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap