Home / Metaalbewerking / Metaalbewerking Noordwijkerhout / Bemelman Spuiterij / Bikepaint en Bemelman Spuiterij

Bikepaint en Bemelman Spuiterij

Bemelman Spuiterij en Bikepaint nu op 1 website

Bikepaint en Bemelman Spuiterij zijn nu op 1 website te vinden. Zo kan u zien dat wij naast schadeherstel ook fietsframes spuiten en poedercoaten van vele producten. Ook zitten wij in 1 gebouw aan de gieterij te Noordwijkerhout.
Dick Bemelman, geboren en getogen in Lisse, sinds 1976 actief in alles wat met opknappen, schadeherstel, spuiten en poedercoaten te maken heeft. Dick is een zeer creatief persoon en dit uit zich in creaties die hij maakt op fietsframes maar ook zijn creatieve mind die altijd bezig is met nieuwe ideeën.
Begonnen als schadehersteller en ondernemer in hart en nieren die doorontwikkelde tot het poedercoaten, spuiten en stralen van allerhande producten.
In de jaren 80/90 was er geen internet of social media en moest je met je pioniersgeest zelf nieuwe ideeën bedenken en er op uit gaan om ontwikkelingen in je bedrijf door te voeren. Stad en land werd afgereden, hij wist altijd op de markt in te spelen.
Nu is het niet altijd van een leien dakje gegaan. In een ver verleden is een heel railsysteem naar beneden gekomen omdat de constructie niet deugde en de materialen die er aan hingen veel te zwaar waren! Met man en macht werd het hersteld maar dan schrik je toch wel even als de hele boel in elkaar zakt! Allemaal leer momenten zegt Dick dan, slikken die drol en door. En zo zijn er dingen gebeurd waar nog vaak op terug gekeken en smakelijk om gelachen wordt. Humor en enthousiasme staan ook op het lijf Dick geschreven .
In de jaren zonder internet stapte je in de auto en ging je bedrijven af, Dick kent heel wat ondernemers en gaat altijd op zijn doel af. Heb je nog wat werk voor me? Hij sleepte her en der klanten binnen. Dick heeft in de Bollenstreek dan ook wel een rijke historie achter zich liggen. Niet alleen bedrijfsmatig maar ook in de racerij zoals de superbikes, 24 races van Le Mans op zware motorfietsen. Ook is hij ooit nog Nederlands Kampioen geweest. Jeugd trainer bij RTV De Bollenstreek en trainde jongens en meiden waar veel plezier aan werd beleefd. Het racen zit hem in het bloed. Na een ongeval heeft hij de motorfiets gelaten voor wat het is. Met de racefiets en mountainbike worden nog steeds lange tochten gereden. Het wedstrijdgehalte is er inmiddels wel een beetje af.
Graag wilde hij op de Heerweg een fietsenwinkel beginnen, terug naar de buurt waar ooit zijn vader gevestigd zat, ondernemend als hij is gebeurde dit ook. Later is Bemelman Bikesport naar de Kanaalstraat verhuisd omdat het op de Heerweg te klein werd.
Met zijn passie, enthousiasme en vakkennis weet hij elke klus te klaren of een fiets te verkopen. Zo heeft Dick heel wat creaties neergezet. Zijn brede kennis in fietsland en zelf als fanatiek fietser maakt dat hij snapt wat de klant wil.
Bikepaint en Bemelman Spuiterij

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerd nieuws in de regio

01-03-2023 - Meubelspuiterij
Één van je kinderen is de deur uit de kamer kan opnieuw worden ingericht of je bent toe aan een nieuw interieur en andere style . Die op maat gemaakte kast, louvredeurtjes of wandmeub

08-02-2021 - Ready 2 Rebel
Voor de leukste gifts kun je terecht bij Rebel-Republic.com/store! Als je opzoek bent naar iets anders dan het geijkte... Wij promoten ons bedrijf en bijhorende webshop op vele manieren. Op social

26-04-2024 - Titel: De toekomst van bedrijfswagens: Elektrificatie of fin
Als eigenaar van een lekdetectiebedrijf weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om mobiel te zijn. Mijn diesel bestelwagen is mijn trouwe metgezel geweest tijdens vele ritten door steden op zoek

31-01-2024 - Nieuw binnen Spano plaat
Mooie strakke watervaste spano plaat Dikte: 18 mm Breedte: 61 cm Lengte: 244 cm Veer en groef rondom TG4 Veel gebruikte plaat voor wanden of vloeren. Nu heel voordelig geprijsd, zie website
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap