Home / Alternatieve geneeskunde / Alternatieve geneeskunde Breda / Divine being / Blog

Blog

Boodschap met humor

Meestal is boodschappen doen zoiets als; vlug, gauw en wegwezen, ik heb geen zin en het is stom.. haha.
Maar soms, zoals vandaag, kan het ook anders uitpakken..
Ik besloot om maar meteen de boodschappen te doen vroeg in de morgen, en de ijdeltuit die ik kan zijn, lekker opgetut, mooie kleertjes aan en met een ''feel good mood'' op pad. Zelfs de zon probeert dwars door de chemtrails te komen wat een aangenaam iets is.
Eerst maar naar de Lidl, om uiteindelijk verleid te worden door de ''Italiaanse week'', een paar artikelen die waarschijnlijk uit Italië komen..
In mijn herinneringen hoor ik de woorden weer.. Qiao bella!!, van een paar italiaanse obers in het restaurant waar ik vaak kwam.. Dan het drukke leven van Rome die ik mij nog zo goed kan herinneren. Tja, ik word idd weer verleid, Lidl krijgt het voor elkaar, maar niet zonder mijn toestemming en ik wil alleen datgene wat ik echt graag wil, de rest van de Italianen heeft pech..
En zo gaat de olijfolie in die prachtige fles in het boodschappenkarretje, die fles kan ik altijd blijven gebruiken.
En ondanks dat ik zoveel mogelijk vegetarisch probeer te zijn kan ik het niet laten om die verrukkelijke Italiaanse salami mee te nemen, dit kan ik echt niet weerstaan. En met een glimlach om mijn mond geniet ik weer ff van mijn stoute ik, ook daar houd ik van. Ondertussen lijken de klanten ook zin te hebben, veel wordt er over en weer gekletst, men neemt elkaar niets kwalijk wanneer we in de weg staan en er is geduld en beleefdheid. Zo kan het dus ook.
En eenmaal in de AH durf ik het aan om niet één kopje koffie, maar twee te nemen. Ondertussen loerend of er niet al hapjes klaar liggen om te proeven.
Maar wat moest ik ook al weer moest halen hier in deze winkel? Na een paar rondjes kwam ik er achter; vers vlees voor mijn lieftallige kat, die anders in hongerstaking gaat wanneer het eten haar niet bevalt..
Soms moet je er maar wat van maken, en dat alleen maar om een paar boodschapjes die iedere week weer gedaan moet worden. Vriendelijk wens ik de cassiere een fijne dag toe en tippel naar buiten.. Weer het einde van mijn wekelijkse boodschappenreis..



Blog

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerd nieuws in de regio

20-05-2015 - Diepgaande hand massage en reading
Volgende maand Juni geef ik extra aandacht aan het welzijn van vrouwen, door middel van een diepgaande handmassage met Argan en Amandelolie. Het gaat op een zelfde manier als een voetrelexmassage, w

08-06-2017 - Potje met vet
Vanaf 12 t/m 15 juni 2017, volgende week dus, is het Avondvierdaagse in Bergen op Zoom. De stad waar ik woon. Duizenden mensen lopen dan weer mee. Voor de één gaat dit gemakkelijk, voor

07-07-2015 - Hier doet het pijn!
\"Als ik hier druk, doet het daar pijn!\", zei Toon Hermans. Deze woorden geven precies weer hoe het werkt in de wereld van de triggerpoint therapie. Een triggerpoint is een spierknoop,

25-04-2012 - Openingstijden
Ik heb geen vrije inloop, maar in overleg is veel mogelijk. (ook avond en weekend).




Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap