Home / Online marketing / Online marketing Zwanenburg / Bratpack: Online Marketing Bureau Amsterdam / Bratpack een van de beste digital agencies van Nederland!

Bratpack een van de beste digital agencies van Nederland!

5 Sterren in de EMERCE 100

Voor het tweede jaar op rij staat Bratpack in de EMERCE 100. We zijn dit jaar als fullservice digital agency de top 10 binnengestormd met 5 sterren!!

Door onze klanten zijn wij beoordeeld op een aantal criteria waaronder kwaliteit en service. We zijn ontzettend trots op de 5 sterren en zien dit als een enorme waardering voor ons harde werken in het afgelopen jaar. Mede dankzij jou hebben we dit behaald en helpen je aankomend jaar ook graag om jouw online ambities waar te maken.

Onafhankelijke beoordeling
Dit onderzoek is onafhankelijk uitgevoerd door het onderzoeksbureau Motivaction in opdracht van Emerce. Op deze lijst hebben agencies geen enkele invloed.

Wij bedanken dan ook graag alle klanten en relaties die deze vermelding mede mogelijk hebben gemaakt. We hebben in 2018 verschillende nieuwe grote projecten opgestart en gelanceerd en zijn achter de schermen ook druk bezig om de continue vraag vanuit de markt te kunnen bedienen.

Namens alle medewerkers willen wij alle opdrachtgevers en partners bedanken voor het getoonde vertrouwen in Bratpack. Samen maken wij online ambities waar, in het verleden, nu en ook zeker in de toekomst.

Bratpack helpt je om je online ambities te realiseren. Samen met ons team van designers, developers en marketeers zorgen we ervoor dat jij je doelen behaalt, daarom zijn wij 'The Online Performers'.Bratpack een van de beste digital agencies van Nederland!Bratpack een van de beste digital agencies van Nederland!

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerd nieuws in de regio

02-05-2014 - Beste online marketing bureau 2014
Met trots kunnen wij u meedelen dat Click to Business als beste online marketingbureau van 2014 is beoordeeld. Wij zijn branchewinnaar geworden en genomineerd voor de Nationale TV Succes Award op RTL

02-05-2014 - Social media marketing
Tegenwoordig maakt bijna iedereen gebruik van social media. Ook uw doelgroep. Met Click to Business creëert u aantrekkelijke Facebook, Twitter, Google Plus of LinkedIn pagina?s, houdt u uw pagina

11-10-2013 - Bedrijfs informatie avonden
Voor mensen die meer willen weten over Organo Gold geven wij bedrijfsinformatie avonden. Bent U geïnteresseerd om een bedrijfsinformatie avond bij te wonen? Neemt U dan Contact op met Bram va

19-06-2024 - Dot Painting
Welkom bij Happy Dots Waar creativiteit en vreugde samenkomen in de kunst van Dot Painting. Bij Happy Dots bieden we een unieke en boeiende manier om prachtige stippel schilderijen te creëren do
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap