Home / Elektriciteit / Elektriciteit Baarle Nassau / D-lectro / D-Lectro

D-Lectro

Elektrotechniek in het breedste aspect

D-Lectro is een elektrotechnisch installatiebedrijf, gevestigd in Baarle-Nassau. U kunt bij ons terecht voor alle zaken die gerelateerd zijn aan elektrotechniek.

Tegenwoordig komt er in de woningen en bedrijfspanden steeds meer elektrotechniek voor. Er zijn vaak tal van installaties aanwezig waardoor het verstandig is om een deskundige elektricien in te schakelen. D-Lectro kan u helpen met verbouwingen, uitbouwen en installaties in woningen, schuren, garages maar ook in stallen of bedrijfshallen.

Het komt regelmatig voor dat de meterkast niet meer aan de eisen van deze tijd voldoet. Er ontbreekt in oude woningen misschien een aardlekschakelaar, u wil graag een elektrische kookplaat of er wordt een sauna geplaatst. Allemaal zaken die ervoor kunnen zorgen dat de groepenkast in de meterkast moet worden uitgebreid om de grotere vraag aan te kunnen. Zowel het uitbreiden als vervangen van groepenkasten behoort tot onze dagelijkse werkzaamheden.

We zijn regelmatig betrokken bij nieuwbouwprojecten, waar we onze kennis en deskundigheid graag inzetten om al in een vroeg stadium proactief mee te denken over de beste oplossingen.

Tegenwoordig is het al vrij snel rendabel te noemen om zonnepanelen te laten installeren. De panelen zijn niet meer zo duur als in de beginfase.

D-Lectro is in Baarle-Nassau en omstreken actief en kan ook u met uw project helpen.D-Lectro

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerd nieuws in de regio

29-08-2016 - Kleinschalige zorg en 5 voordelen van echt kleinschalig wone
Na jarenlange schaalvergrotingen in de zorg zie je nu een omgekeerde trend: Kleinschalig is weer in. Maar laat je niet misleiden door een modewoord. Bij sommige zorginstellingen betekent ?kleinschalig

28-12-2012 - Partybussen, Vipbussen & limousines
Al eens gehoord van de ultieme beleving op het gebied van limousines? Nee, na het lezen van deze blog wilt u niets anders. ABC Specials (beheerder van limousine.nl) is in het bezit van de meest

27-11-2006 - No Cure No Pay Makelaar
Wij beschikken over een dynamische website voor de presentatie van uw woning Verder kunnen wij een videopresentatie maken van uw woning en deze op onze website zetten, zodat een potentiƫle koper alv

04-06-2023 - Trouwvervoer
Waarom trouwen in een 2CV? Omdat een 2CV de auto is om een bijzondere entree mee te maken op jullie grote dag! De aankomst in een prachtige auto zal de dag natuurlijk helemaal compleet maken.
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap