Home / Drank / Drank Tilburg / Bunga Harapan / DAGELIJKS DETOX / ONTGIFTEN

DAGELIJKS DETOX / ONTGIFTEN

Drink voor het ontbijt: Kurkuma Tamarinde bio natuurdrank Fresshi.

DAGELIJKS DETOX / ONTGIFTEN
Drink voor het ontbijt: Kurkuma Tamarinde bio natuurdrank Fresshi.

Waarom zou u met het drinken van kurkuma / kurkuma en tamarinde water vandaag beginnen?

Vele studies / wetenschappers hebben ontdekt dat kurkuma en tamarinde een groot aantal eigenschappen bezit waaronder anti-inflammatoire en antioxidanten.

Vele voordelen van kurkuma tamarinde drank voor vrouwen.
In Indonesië, kruiden en specerijen staan op de eerste plaats als een krachtige en heel voedzame kruidendrank om gezond te blijven. Het heeft ook invloed op schoonheid en uithoudingsvermogen. Met deze verschillende kruiden wordt een bijzondere drank gemaakt. Deze drank (van kurkuma tamarinde) is een primaire keuze voor alle vrouwen, omdat er vele voordelen zijn, zoals o.a. uithoudingsvermogen, bevorderd het afslanken en het reinigt het lichaam op een natuurlijke wijze, daardoor zijn de vrouwen zich zo bewust van hun lichaam.

Hieronder volgt de beschrijving van Kurkuma Tamarinde verfrissende natuurdrank:

Kurkuma (curcuma longa) is een groep knollen waarvan bekend is dat deze vele gezondheidsvoordelen bevatten, naast het feit dat kurkuma een natuurlijke kleurstof heeft geeft ook een aparte smaak aan de gerechten. Kurkuma is in de medische wereld al lang bekend zijn eigenschappen zijn o.a. verfrissend en afkoelen van het lichaam, reinigen van de maag, met name in de maag, stimuleert ook en het vrijgeven van je overtollig gas die in het lichaam zit, voorkomt voorval bloedstolling enz. Deze drank wordt nog unieker door toevoeging van tamarinde (tamarindus indica) die al lang bekend staat zeer krachtig te zijn.

De voordelen kurkuma tamarinde drank zijn heel gevarieerd onder andere:

1. In de wetenschap is gebleken, dat kurkuma mogelijkheid geeft gal te produceren om vet te vernietigen, terwijl tamarinde ook in staat is om de hartslag te stimuleren, het bloed beter rond te pompen zodat een verbeter bloedcirculatie in het lichaam ontstaat.

2. Rijk aan vit. C die nuttig zijn voor de stimulans voor het immuunsysteem verlichter / verhelder en maakt huid zachter. Omdat vitamine C de melanine in de huid kan doden daarom verhelderd de huidskleur. Vit. C in kurkuma kan ook vermindering geven van het vetgehalte in het bloed en verhoogt het vetmetabolisme. Een ander positief effect van het vetmetabolisme is een verminderde risico op hypertensie en hartinfarct. Vit. C helpt bij de regeneratie van antioxidanten en neutraliseert vrije radicalen, doodt verschillende virussen.

3. Anti-inflammatoir en antioxidanten, zijn eigenschappen gerelateerd van het gehalte aan essentiële oliën in kurkuma.

4. Het gehalte van antioxidanten van Kurkuma Tamarinde kan voor natuurlijke huidverjonging helpen, dit begint van binnenuit. Kurkuma neutraliseert gifstoffen in het lichaam. In een gezond lichaam en vrij van giftige stoffen zal een positief effect hebben op de huid, de huid wordt gezonder en vuil vrij.

5. Normaliseren van het proces van menstruatie bij vrouwen gaan vaak met vervelende pijnen. Bij het regelmatig drinken van kurkuma tamarinde drank zullen de eventuele pijnen flink gaan afnemen, en herstelt een positieve aura, welke verloren is gegaan door vrije radicalen, elimineren lichaamsgeur tijdens de menstruatie maar ook de geur in het vaginale gebied.

6. Het mengen van kurkuma, tamarinde en betelbladeren zijn ook zeer krachtige voedingsstoffen die werken om vrouwelijke organen te reinigen, elimineren menstruatiepijn en vaginale afscheiding

7. Kurkuma Tamarinde is het beste keuze om af te slanken, het reinigen van het lichaam op een natuurlijk wijze. Samenstelling die in kurkuma en tamarinde aanwezig zijn kunnen de stofwisseling in het lichaam maken en verbeteren. Bovendien geeft deze combinatie (kurkuma en tamarinde) een gemakkelijke bloedcirculatie en stroomt zuurstof gemakkelijk door het lichaam. Het zal je lichaam fris te maken, gezondheid handhaven overgewicht vermijden en voorkomt vetophopingen in het lichaam.

8. Het versnelt genezing bij open wonden, dit wordt geassocieerd met de inhoud van curcumine in kurkuma.

Vele reden met het drinken van Kurkuma Tamarinde Bio Natuurdrank Fresshi vandaag te beginnen:
- Fresshi geproduceerd met missie en visie.
- Het heeft vele voordelen voor mannen, vrouwen en sporters.
- Het is een puur natuur product en geen conserveermiddelen toegevoegd.
- Te gebruiken als frisdrank en aperitief, geen negatief effect bij gebruikt op lange termijn

Op onze nieuwe vestiging in het historische pand van de oude brandweerkazerne in Tilburg organiseren wij "Gratis Inloopproeverij" zodat uw kennis kunt maken en genieten van onze bijzonder drank.

IEDEREEN IS VAN HARTE WELKOM.
Elke vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 16.00 uur Sint Annahof 1 - 17, 5025 LP Tilburg

Voor liefhebbers van Kurkuma Tamarinde Bio Natuurdrank Fresshi die niet op de proeverij kunnen komen, kunnen deze drank via e-mail bestellen en wij leveren door heel Nederland in 3-7 werkdagen.
Prijs per doos van 48 flessen á 200 ml is Euro 98,00 (geen verzendkosten).

Voor meer informatie, contact met ons op tel: 06 232 89407 of e-mail: [email protected]

Opmerking: Deze medische informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel advies. Raadpleeg bij medische problemen en / of vragen altijd een arts. Niet aanbevolen voor kinderen, vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven, bij gal problemen, voor een operatie en in combinatie met medicijnen (o.a. bloedverdunners).



DAGELIJKS DETOX / ONTGIFTEN

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerd nieuws in de regio

06-07-2016 - UITNODIGING: Gratis Inlooppreverij!
Met trots introduceren wij onze Bijzondere Biologische Natuurdrank Fresshi (van Fresh and Healthy) is op basis van diverse biologische kruiden en specerijen met o.a. tamarinde (tamarindus indica), kur

06-07-2016 - Kurkuma Tamarinde Bio Natuurdrank Fresshi
Een bijzondere Biologische Natuurdrank Fresshi (van Fresh and Healthy) is op basis van diverse biologische kruiden en specerijen met o.a. tamarinde (tamarindus indica), kurkuma (curcuma longa) en citr

13-02-2016 - Verkooppunten gezocht en gratis inloopproeverij
Bunga Harapan is op zoek naar personen of bedrijven die als verkooppunt willen dienen voor het biologische natuurdrank Fresshi. Over Fresshi Kurkuma Tamarinde Bio Natuurdrank Fresshi is een pure

12-02-2016 - Biologische Natuurdrank Fresshi Tamarinde Kurkuma
Bunga Harapan producent van een Biologische Natuurdrank met ons eigen merk fresshi (Fresh and Healthy) worden geproduceerd en gevestigd in Tilburg - Nederland. Met trost introduceren wij een Bio




Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap