Home / Sieraden / Sieraden Nijmegen / MAshop / De Geschiedenis van Sieraden

De Geschiedenis van Sieraden

De Sieraden Geschiedenis. Hoewel de geboorte van de flux de objecten was die werden gedragen vanwege het geloof van de mens.

Door verborgen krachten, het boze oog, geloof, charme en magie, gebruikten de mensen de sieraden als een teken van concessie, een symbool van rijkdom.

De Egyptische farao?s, die dit nog verder namen, bleken begraven te zijn met de meest kostbare sieraden en sieraden toen ze stierven.

Deze situatie, die vaak in andere beschavingen wordt gezien, is het bewijs van de overtuiging dat mensen zelfs na de dood geen sieraden meer zullen dragen.

Sieraden zoals kettingen, kronen, armbanden, spelden, riemen, ringen, oorbellen, enkelbanden zijn symbolen die Mesopotamië, Egypte, Etruskische en

Helleense koningen en klassen
Helleense koningen en klassen die domineren in de samenleving kunnen laten zien.

Sieraden zijn ook een indicator van religie en staatsmacht.
De behoefte aan sieraden voor mensen heeft geleid tot de geboorte van het juwelenvak.

Jewelry; Het verwijst naar alle activiteiten gericht op het maken van een kunstwerk door kostbare, onwaardige ? niet-metalen grondstoffen te verwerken.

De geschiedenis van sieraden, BC Het is gedateerd tot 4000 jaar. Voorbeelden zoals kettingen, oorbellen en armband enkelbanden.

Die dit documenteren zijn gevonden in Anatolië, Thracië en Mesopotamië.

Edelstenen en halfedelstenen natuurstenen (smaragd, robijn, agaat, najaf, kwarts, amestis, glas en kristalkralen).

Organische stenen (barnsteen, parel, koraal, enz.) .) waren de belangrijkste materialen van de sieraden.

Wanneer de mogelijkheden van de moderne tijd het toelaten om deze natuurlijke materialen te imiteren, die zeer zeldzaam van aard zijn.

Heeft dit keer de nieuwsgierigheid van de sieraden van de menselijke zoon een nieuwe dimensie gekregen met de productie van kunstmatige stenen, namaakjuwelen met metalen en plastic kralen.

De geboorte van een eindeloze sieradenontwerpkunst, genaamd bijouterie, is een beloning geweest die door technologie aan liefhebbers van sieraden is gegeven. Wat is sieraden?

Omdat de geschiedenis van sieraden eigenlijk een leuker onderwerp is.

Wil ik deze geschiedenis voorlopig beëindigen, omdat ik dit in meer detail zal schrijven als een apart sieradenartikel.

De Geschiedenis van Sieraden

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerd nieuws in de regio

17-02-2014 - Pasar Malam Rijswijk
Op 22 en 23 februari 2014 is Feeënrijck ook weer vertegenwoordigd op de Pasar Malam beurs te Rijswijk met haar handgemaakte sieraden, edelstenen, mineralen en aanverwante producten. Tijdens de

31-01-2014 - Aanbiedingen
Elke maand plaatst Feeënrijck een aantal artikelen met een aantrekkelijke korting zoals onderstaande ketting met Roze kwarts edelstenen, Stoere hangers voor echte mannen, een elektrische zoutstee

15-01-2014 - Twitter
CE Musthaves heeft nu ook twitter! U kunt ons vinden onder de naam CEMusthaves.

16-09-2013 - Aanbiedingen
In de webshop nu leuke aanbiedingen. Surf en bestel mijnwebwinkel.nl/winkel/delisjesarmbanden Vandaag besteld (en betaald) = morgen in huis!
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap