Home / Adviesbureau / Adviesbureau Zeist / Duurzaam Woon Advies / Duurzaam Woon Advies

Duurzaam Woon Advies

Wij staan voor onafhankelijk advies, persoonlijke benadering en realistische ontwerpen. Jaren lange ervaring in de advies sector, al veel nieuwbouw projecten gedaan. Nu ook gericht om de bestaande bouw. Waarom? Er gaan een hoop verkeerde verhalen rond op internet. Wij staan voor open en eerlijkheid. Huiseigenaren staan centraal bij ons, het is tenslotte uw woning!

Wij bieden een grote verscheidenheid aan diensten aan. De diensten worden in twee segmenten weergegeven, bestaande bouw en nieuwbouw. Heeft u een vraag over één van onze diensten neem dan gerust contact met ons op.

De verschillende diensten zijn ook te combineren, zo stelt u uw eigen adviespakket samen. Laat ons uw wensen weten en wij zorgen voor een passende offerte.

Diensten Bestaande bouw
Quickscan
U bent benieuwd of uw huis wel energiezuinig is, en hoe deze energiezuiniger kan. Voor een snel en doeltreffend advies kunt u gebruik maken van onze Quickscan.

Second opinion
Heeft u vraagtekens de oplossing die u aangeboden heeft gekregen? Graag bekijken we voor u of het installatieconcept wel past bij de wensen en budget.

Offerte controle
Heeft u vraagtekens bij de offerte die u heeft ontvangen? Graag controleren wij de offerte op technisch aspect en marktconforme prijzen.

Warmteverliesberekening
Weten hoeveel warmte er nodig is in uw woning? Met de warmteverliesberekening weet u hoeveel warmte er opgewekt moet worden op tijdens de koudste dagen er warm bij te zitten.

Thermoscan
Heeft u onaangename tochtstromen in huis? Worden delen van het huis niet warm? Met de Thermoscan zien we in één oogopslag waar het probleem vandaan komt.

Maatwerkadvies
Wilt u totaal geen zorgen? Wij helpen u met het maatwerkadvies. Van opname tot installatie en productadvies.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte
Diensten Nieuwbouw
EPC Berekening
Bij de aanvraag van een bouwvergunning c.q. omgevingsvergunning dient u aan te tonen dat uw aanvraag voldoet aan het geldende bouwbesluit. U kunt bij ons terecht voor uw EPC berekening.

Ventilatieberekening
Bij de aanvraag van een bouwvergunning c.q. omgevingsvergunning dient u aan te tonen dat uw aanvraag voldoet aan het geldende bouwbesluit. U kunt bij ons terecht voor uw EPC berekening.

Toetsing bouwbesluit
Laat uw bouwplan puntsgewijs toetsen aan alle voorschriften uit het Bouwbesluit en voorkom problemen in een later stadium van uw project.

Second opinion
Heeft u vraagtekens de stukken die u ontvangen heeft? Wij bekijken en controleren de berekeningen voor u. Denk hierbij aan EPC, ventilatie en alle overige berekeningen

MPG Berekening
Bij de aanvraag van een bouwvergunning c.q. omgevingsvergunning dient u aan te tonen dat uw aanvraag voldoet aan het geldende bouwbesluit. U kunt bij ons terecht voor uw MPG berekening.

Daglicht Berekening
Bij de aanvraag van een bouwvergunning c.q. omgevingsvergunning dient u aan te tonen dat uw aanvraag voldoet aan het geldende bouwbesluit. U kunt bij ons terecht voor uw daglicht berekening.

Maatwerk advies
Wilt u geen zorgen? U kunt bij ons terecht om u te ondersteunen bij het volledige traject van uw nieuwbouw woning. Wij voeren alle berekeningen uit en zorgen dat deze aan alle voorschriften voldoen. Tijdens het traject zullen wij als partner van u optreden. Het maatwerk advies is zo samen te stellen dat wij vanaf de eerste streep op papier tot de sleuteloverdracht optreden als partner. Wij behartigen uw belangen, het is tenslotte uw woning!

Duurzaam Woon Advies

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerd nieuws in de regio

25-02-2010 - Bouwproject begeleiding
Wij hebben op dit moment nog wat ruimte om een bouwproject nieuwbouw, renovatie, planmatig onderhoud e.d. te begeleiden in de zin van directievoering en/of toezicht. Voor informatie kijk op de website

18-08-2009 - VoIP iets voor u
Wij leveren gedegen oplossingen op basis van open source telefonie (OST). Hierbij geven wij u voor een scherpe prijs de functionaliteit, welke vaak alleen door grote dure platforms wordt geleverd. Met

16-02-2009 - Fisscherstyle combineert imagoadvies en PR
Amersfoort, 16 februari 2009 – Fisscherstyle geeft vanaf 1 februari advies aan personen en bedrijven over kleding, stijl, kleur en imago. De combinatie van presentatie (fysiek en visueel) en publici

10-08-2007 - Thuiswerk Bureau.nl de Vacature website voor Thuiswerkers!
Steeds meer mensen in Nederland willen thuiswerken en is dan ook erg populair. Zo worden er maandelijks in Google ongeveer 25000 zoek opdrachten gedaan op het gebied van thuiswerk. Het bedrijfsleve
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap