Home / Paardrijden / Paardrijden Mijdrecht / Straathof Manegebodems / Eerste Hulp Bij Onbruikbare Manegebodems

Eerste Hulp Bij Onbruikbare Manegebodems

Met het voorjaar voor de deur is voor menig paardenliefhebber de tijd aangebroken om de rijbodem onder handen te nemen. Maar bezint eer gij begint; want de realisatie van een perfecte manegebodem lijkt nog altijd makkelijker gezegd dan gedaan!

Aan het woord laten wij Mark R?ling, adviseur bij Straathof Manegebodems, leverancier van manegebodems. In de praktijk ziet hij nog veel paardenliefhebbers die kampen met te natte, droge, stoffige, zware of ongelijke manegebodems. In dit artikel geeft hij enkele praktische oplossingen voor de meest veelvoorkomende problemen.

Lees dit hele artikel op onze website: http://www.straathofmanegebodems.nl

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerd nieuws in de regio

03-05-2016 - Cash2Collect het Incassobureau in Mijdrecht!
Cash2Collect BV heeft als incassobureau per 1 maart jl. een tweetal vestigingen geopend in Almere (Flevoland) en de gemeente Mijdrecht (Utrecht). Waarom er daadwerkelijk gekozen is voor deze twee loca

03-05-2016 - "Debiteurenbeheer iets voor U?"
Hoe groot is momenteel onze openstaande postenlijst en wat is onze huidige D.S.O. ? Oftewel; Hoeveel debiteuren hebben momenteel een betalingsachterstand en hoe lang staat een factuur gemiddeld open?

16-12-2014 - Productiviteit in Leiderschap
Voor de leidinggevende: Productiviteit in Leiderschap en Plezier in Leiderschap. Wil jij als leidinggevende (weer) verder kijken dan morgen, rapportages, klachten en niet continu brandjes blussen?

15-08-2014 - Begeleiding in groepsverband voor mensen met overgewicht
Ben je op zoek naar een gezonde manier om gewicht te verliezen in groepsverband, en wil je een “stok achter de deur” als het gaat om voeding en sport? Dit is jouw kans! In oktober 2014 start
Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap