Home / Meubels / Meubels Melderslo / Eikentafelsonline / Eiken tafels op maat gemaakt

Eiken tafels op maat gemaakt

Eikenhout tafel, kwaliteit, massief en opgedikte bladen

Bij ons vind u een eiken tafel of salontafel naar uw wensen.
In diverse prijsklassen zowel massief of een opgedikt blad.
Altijd 1e kwaliteit eikenhout. Goed gedroogd en behandeld naar keuze.
Alles word gemaakt door vakkundige mensen in onze Fabriek in Nederland.

Eiken tafels in heel veel modellen. Met een eiken onderstel of een metalen onderstel. Bladdikte van 8 cm, 6, 5,4 of 3 cm dik. Breedte tot 140 breed. Ook de boomstam bladen zijn erg in trek. Aan de zijkant van het tafelblad ziet u nog de charme waar de boomschors heeft gezeten, netjes glad geschuurd.
De metalen onderstellen zijn ook te verkrijgen in heel veel modellen. Gemaakt van 3 mm dik staal. Eventueel behandeld met een poedercoating in zwart of wit.

Ook leveren we eiken banken. Met een eiken of metalen onderstel. Nu helemaal in de mode, aan 1 zijde een bank en aan de andere zijde van de tafel stoelen.

Ook kunt u bij ons en los tafelblad bestellen of op maat laten maken.

Wellicht heeft u zelf nog een oude tafel. U kunt het blad schuren en verven in een kleur die u mooi vind. Plaats er een mooi metalen onderstel onder en u heeft een nieuwe tafel die nog heel lang mee kan.

Onze showroom os op afspraak te bezoeken in Melderslo of Eindhoven.


Eiken tafels op maat gemaakt

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

0 van 5 sterren gebaseerd op 0 reviews

Gerelateerd nieuws in de regio

26-02-2017 - Steigerhout meubels op maat gemaakt
Zoekt u steigerhout meubels op maat. Wij helpen u graag. Steigerhout-teakhout-meubels maakt voor bedrijven en particulier steigerhout meubels op maat. Denk hierbij aan: steigerhout kantoorinric

22-08-2019 - Dutch Design overhemd
Nooit van weggeweest. Kleurrijk heren overhemd met een Dutch ding ontwerp van de vertrouwde vinyl plaat. Ruis, kraken, maar bovenal super mooi geluid. De vinyl plaat oftewel de LP of single is nooit e

07-08-2019 - Waarheen outsourcen Nederlandse bedrijven hun softwaredevelo
Door het tekort aan IT talent kiezen steeds meer bedrijven ervoor om te werken met buitenlandse programmeurs. 4 op de 10 tech-ondernemers zien de krapte op de arbeidsmarkt als de grootste barriè

02-08-2019 - Weerbaarheidstrainingen voor kinderen
Rots en water is een sociale vaardigheidstraining. De training richt zich op bewustwording van de eigen kracht en mogelijkheden van het kind en het vermogen om met andere kinderen samen te leren speleOf zoekt u een van onderstaande bedrijven?


Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap